f_zoltan Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 (editat) Re: Filmulete si clipuri Land Rover [link=youtube;-xoS3ChWhqU] [/link] S-auzim de bine Sunt impresionat! Am un traseu aproape identic aproape de casa si nu mi-am inchipuit vreodata ca un Range Rover standard ar putea incerca sa-l parcurga. Recunosc, in ochii mei modelul asta ramane o masina de sosea pentru oameni bogati, in ciuda indiscutabilelor calitati pe care le are. Editat Februarie 29, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaiv Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Mi-a placut mult faptul ca a mers cativa metri buni, a facut si un viraj, pana sa actioneze stergatoarele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover [video=youtube;-xoS3ChWhqU] S-auzim de bine Acest videoclip cam contrazice ce spun multi: in off-road cu putina electronica e mai bine, dar dupa cum putem vedea sa poate si cu ea :grin:, :br. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Nimeni n-a sustinut ca nu se poate, doar ca e vorba de limite diferite, de fiabilitatea componentelor, de posibilitatea unor remedieri ad-hoc, de dependenta de functionarea sau nu e electronicii, de costurile reparatiilor........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover http://www.youtube.com/watch?v=S_Sr5KfllPg :grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Nimeni n-a sustinut ca nu se poate, doar ca e vorba de limite diferite, de fiabilitatea componentelor, de posibilitatea unor remedieri ad-hoc, de dependenta de functionarea sau nu e electronicii, de costurile reparatiilor........ Nu am vrut sa spun ca nu se poate, deoarece e logic ca in off-road e mai bine sa ai putina electronica. Doar am vrut sa spun ca si cu mai multa electronica pot sa ajungi pe unde nu te astepti chiar daca te supui la problemele spuse de dvs. mai sus. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Asta a dat toti banii pe arb-uri si n-a mai avut de gume...:ha: Inca un Disco.....sunt subiectiv :grin: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AU59OZflcfc [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AU59OZflcfc][/url] Editat Martie 26, 2012 de Astral Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=llt3SoZUq6Y&feature=related Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 (editat) Re: Filmulete si clipuri Land Rover Sa nu uitam de bijuteriile astea:x oldies but goldies si sa nu uitam dupa mine land rover = cele mai tari reclame http://www.youtube.com/watch?v=HchahaJGUmo Editat Iulie 15, 2012 de Mate Andrei Vlad M.D. Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Daca tot l-a mancat in dos sa se bage in apa era indicat sa-i scoata si aerisirile de la punti,cutie si transfer pe langa snorkel - normal ca intra apa pe acolo la orice masina. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Asta a dat toti banii pe arb-uri si n-a mai avut de gume...:ha: Inca un Disco.....sunt subiectiv :grin: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AU59OZflcfc [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AU59OZflcfc][/url] Stiau ei de ce nu si-au mai luat gume. Nu au nevoie. Merg si cu slick-uri. Te uiti la filmele alea si ceeace vezi ti se pare ireal. Dar na e un Disco... Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover In noroi si zapada diferenta de aderenta dintre MT si HP-urile de fabrica e mare. HP-urile mi-au inoculat frica de coborare de pe munte pe zapada sau noroi (la urcare nu am nici o problema); inclinatii laterale grave mi-e frica sa abordez cu masina mea,probabil ca m-as vindeca cu o masina de drive-test cu asigurare full. Oricum,concluzia este ca masina chiar poate mai mult decat am eu curajul sa-i cer! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover ONE LIFE. LIVE IT. http://www.youtube.com/watch?v=d7h91WXTkl8 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0duEq3lNGc4 Parca reclama asta imi place mai mult. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Marius ! reclama ca reclama, dar fii atent ce model are cortul din filmulet, si ce model avea cortul de la Camel Trophy.....:sh2 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Parca reclama asta imi place mai mult. Foarte faine reclamele astea (si asta si cea de mai sus). Si mai ales "cititul printre randuri"! Discovery in sus, Discovery in jos, navigatie, piele, asistenta electronica, mijlocul padurii, offroad capabilites, dar privind cu atentie filmele, obligatoriu apare si cate un Defender pe acolo. Mai ascuns, mai ferit, vehicul de suport, din care se filmeaza, vehicul ce cara scule si echipamente de nu-i adevarat, scoate din belele pe "Discovery the true off-roader" cand ramane impotmolit, etc. Foarte interesant. De fapt nici nu sunt convins ca sunt pentru Discovery reclamele astea... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Nu cred ca a sustinut cineva ca Discovery e mai capabil in offroad decat Defender-ul (care e gandit pentru utilizare offroad). Disco a fost construit ca un compromis on-offroad si parerea mea este ca a fost o masina reusita de-a lungul celor 4 generatii si isi face bine treaba,reusind sa se descurce onorabil si pe asfalt si in afara lui. Noi astia cu Land Rover nu facem comparatii intre modelele marcii,toate sunt bune in viziunea noastra!:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Noi astia cu Land Rover nu facem comparatii intre modelele marcii,toate sunt bune in viziunea noastra!:grin: WORD! Asa este. Orice, numai emblema verde sa nu lipseasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Filmulete si clipuri Land Rover ... and it's here, all new Range Rover Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Filmulete si clipuri Land Rover S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Unul in still american de tractor pull-off: Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Filmulete si clipuri Land Rover Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate