Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inapoi la prima iubire (Y60)

popandaulx

Postări Recomandate

Dupa o perioada relativ scurta de ratacire (Y61) , m-am intors cu bucurie la o bucata de fier adevarata. Mi-am recuperat de la Pinti vechiul meu Y60...

Trebuie sa recunosc , nu a stat deloc degeaba la Deva (Pinti cred ca a scris un roman intreg cu ce a facut la ea).

Masinuta implineste anu asta venerabila varsta de 20, dar cu toate astea fuge ca la prima tinerete.

Prima modificare care am facut-o - in locul rotilor de 33 am pus 35 ( daca stapanu are 46 la picior, atunci si masina trebuie sa aiba incaltari pe masura), asta ca sa nu o chinui ca prima oara cand a fost la mine sqi avea 38...

Altceva nici nu stiu ce as mai putea modifica la ea fiindca are cam tot. Ar fi de ajuns sa nu distrug ce a facut pretenu la Deva...

Si totusi ar mai fi ceva de adaugat: un troliu (Warnu' pe care il avea a ramas la Pinti. Astept niste sugestii din partea voastra . Eu am maiavut pana acum un Horn, de care nu pot sa zic ca a fost de nota 10, dar parca nici 1000 de Euro nu as da pe un Warn. Alte variante?

Cu multumiri....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare