Cristi.f Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Salut,am o problema cu schimbatul cardanelor fata spate din cauza inaltarii cu cercei. Mecanicii au spus ca din cauza inaltarii, dimensiunea cardanelor originale sa nu mai corespunda si in viitorul apropiat lucrarea sa nu tina. Ce ma sfatuiti? Ce fel de cardane ar merge facute ? Poate cei care s-au lovit de aceasta problema sa ma ajute... Multumesc mult ! Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TÂLVETE Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: problema dimensiune cardane la samurai inaltat cu cercei Daca ai ridicat-o doar din cercei o sa te tina cardanele pe care le ai fara nici o modificare pentru ca permit culisantele . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 (editat) Re: problema dimensiune cardane la samurai inaltat cu cercei Ce dimensiune au noii cercei? Si eu vreau sa ii modific si vreau sa stiu cat pot sai fac de lungi fara alte modificari. Editat Martie 28, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: problema dimensiune cardane la samurai inaltat cu cercei Asta pana nu se schimba unghiul ....dupa ce se schimba trebuie bagat pene intre arcurti si punti. Asa-i? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: problema dimensiune cardane la samurai inaltat cu cercei Un lucru necesar odata cu inaltarea este sa ai MRL-uri.Asta pentru a decupla in primul rind cardanul fata.Acesta este supus unui unghi mai mare decit cel de pe spate si asta pentru ca reductorul este aplecat pe spate, din constructie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: problema dimensiune cardane la samurai inaltat cu cercei Am mrl-uri, de regula umblu cu cardanul fata decuplat. Doar cand era zapada aia mare le-am cuplat si au mers f ok. Deci se pare ca masina nu este ridicata atat de mult cat sunt cerceii ( i-am masurat si au 12 cm intre suruburi si 16 cu totul) Momentan cardanele mele sunt varza,pierd ulei pe la garnituri si daca le schimb nu stiu daca se mai potrivesc cele originale ca lungime(cel din spate este facut din bucati sudate)... Daca iau flanse intre 15 si 35mm or merge si cele originale? Are cineva asa? Multumesc la toti pentru raspunsuri ! Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate