Rafy Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Salut , ma numesc Rafi si sunt nou in domeniul masinilor 4x4 , iar acum 2 zile mi-am cumparat un Samurai de prin '85 . Motor 1.3 pe carburator , cauciucuri pe 31 , inaltata din bodylift 5-6 cm si din arcurile spate , scaune schimbate (cu arcuri) Probleme la prima vedere : - frana de mana nu tine - joc in directie - scaunele trebuie neaparat mutate , deoarece trec prin masina - rugina - alte probleme minore Pe viitor as vrea sa ii pun : - bullbar - snorke - 4 proectoare - praguri - ............. ( ma mai gandesc si mai completati-ma si voi ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... frumos sami, sa il stapanesti sanatos ! spor la modificari ! Salut , ma numesc Rafi si sunt nou in domeniul masinilor 4x4 , iar acum 2 zile mi-am cumparat un Samurai de prin '85 . Motor 1.3 pe carburator , cauciucuri pe 31 , inaltata din bodylift 5-6 cm si din arcurile spate , scaune schimbate (cu arcuri) Probleme la prima vedere : - frana de mana nu tine - joc in directie - scaunele trebuie neaparat mutate , deoarece trec prin masina - rugina - alte probleme minore Pe viitor as vrea sa ii pun : - bullbar - snorke - 4 proectoare - praguri - ............. ( ma mai gandesc si mai completati-ma si voi ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... superrrrrrr.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Salutare. Rapoarte schimbate are? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Nu , nu are rapoartele schimbate . Crezi ca sunt prea mari cauciucuriile ? Din cate am citit eu pe 31 sunt cea mai mare marime care poti sa o pui pe Samurai fara sa ii schimbi rapoartele ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Teoretic asa este dar practic probabil nu o sa reziste foarte mult. Oricum...frumoasa veverita..Sa o stapanesti sanatos:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Nu , nu are rapoartele schimbate . Crezi ca sunt prea mari cauciucuriile ? Din cate am citit eu pe 31 sunt cea mai mare marime care poti sa o pui pe Samurai fara sa ii schimbi rapoartele ... frumoasa ! ce anvelope ai pe ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Teoretic asa este dar practic probabil nu o sa reziste foarte mult. Oricum...frumoasa veverita..Sa o stapanesti sanatos:br Si anume ce o sa cedeze?? Nu de altceva dar eu am tot 31" de un an jumatate si trag de masina fara mila si in afara de ambreaj nu prea am bagat bani in ea. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Nu , nu are rapoartele schimbate . Crezi ca sunt prea mari cauciucuriile ? Din cate am citit eu pe 31 sunt cea mai mare marime care poti sa o pui pe Samurai fara sa ii schimbi rapoartele ... Depinde la ce te referi cand zici ca 31 sunt cea mai mare marime fara rapoarte schimbate. 31" sunt mult prea mari din punctul meu de vedere la rapoartele de serie, mai documenteaza-te. Interesanta masinuta insa nu-mi place deloc "gardul" ala din fata. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_Cretan Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Sa`l stapanesti sanatos!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Ce presiune trebuie in anvelope ? Azi erau in ele 1.5 si am facut 1.2 . Cat trebuie defapt ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Cam pe acolo le tin si eu ca mai merg si pe asfalt Raspunde te rog ce fel de anvelope ai! Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 (editat) Re: Nou Samurai prin zona ... Raspunde te rog ce fel de anvelope ai! Daca am citit bine ce scrie pe anvelopa, sint Malatesta Kougar :h5. Cu respect, Teodor. Editat Martie 31, 2012 de f_zoltan 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autopit Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Re: Nou Samurai prin zona ... Malatesta Kougar, sunt resapate? Editat Aprilie 1, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Malatesta Kougar, sunt resapate? Da. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... De unde stii ca sunt resapate ? Cum ti-ai dat seama ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... De unde stii ca sunt resapate ? Cum ti-ai dat seama ? Dupa marca......pe care le poti afla si tu de pe topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45760-Anvelope-Resapate-Producatori-Calitate...&highlight=resapate REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... De unde stii ca sunt resapate ? Cum ti-ai dat seama ? Am cautat pe google :grin:, dar de aici incolo o sa caut mai adanc pe forum :grin: :h5. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Haioasa masina, dar eu ca prin pas recomand sa scapi de rugina, si sa-i faci o revizie serioasa. Dupa aceea, restul etapelor. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Dupa cateva plimbari pe deal am reusit sa rup tamponul (prinderea) de la reductor . A mai patit cineva asa ceva ? Ati improvizat ceva sau ati cumparat unul nou ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: Nou Samurai prin zona ... Bagati un ochi aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57712-Kit-tampoane-reductor-Samurai&highlight=tampon+rupt+reductor+samurai sau aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41772-tampoane-reductor-la-Samurai&highlight=tampon+rupt+reductor+samurai. :h5 Cu respect, Teodor. Editat Aprilie 4, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Nou Samurai prin zona ... Frumoasa veverita. S-o stapanesti sanatos!Gumele 31 eu zic ca sunt ok.Du-te linistit. Am incercat combinatia si e beton fara nici un raport schimbat.Ce mi-a trebuit au fost suportii de la cutia de transfer pe care i-am schimbat cu HD . Si sa mai glumim putin.....parchetul din portbagaj e raschetat si lacuit sau numai ce l-ai pus? Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate