Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Chestii interesante despre Terrano !

Baruba

Postări Recomandate

Avand in vedere ca s-a vorbit mult :offla "Terrano 2 AC si senzorul de temperatura" doresc sa continuam sfarsitul discutiei de acolo aici, ca ne abatem mult prea mult de la subiect si asta nu e bine pentru cei care doresc sa afle raspunsul concret la titlul discutiei.

Felicitari lui @bigdeddy pentru premiile III si II obtinute cu acesta masina si stim ca urmeaza cu siguranta un loc I:no11.

Cat despre istoria masinii citez site-ul wikipedia si cred ca toti cei care au postat aici au dreptate - "

The Nissan Terrano II (Known as the Nissan Mistral in some markets) is a mid size SUV manufactured by the JapaneseautomakerNissan. It was also made by Nissan's Spanish subsidiary Nissan Motor Ibérica S.A. for the European market, where it was marketed as Nissan Terrano II, and also supplied under an OEM agreement to Ford Europe for sale as Ford Maverick on the continent. First launched in 1993 and discontinued only in 2006, the model enjoyed long market life in just one generation, with its basic form unchanged, albeit having been significantly updated throughout its lifetime. Nissan's internal designation for this model was R20.

The R20 was based on the WD21 Nissan Terrano platform, and came in two body styles differing in wheelbase—a shorter three-door and longer five-door model. For the British market chiefly, a panel van version of the three-door was also made. The vehicle's body, tall compared to most competitors and providing for high ground clearance, was designed by the Italian I.DE.A Institute."

Totusi @serby afirmi ca "Masina venea pe o platforma buna, cea a lui Pathfinder. Teoretic nu prea aveau cum sa dea gres ... Restul e istorie. Terrano II a fost si este una dintre cele mai vandute masini de teren din toate timpurile si la categoria sa este cea mai longeviva. 90% din erorile de proiectare probabil vin de la italieni. Noroc cu motoarele blindate Japoneze (aici nu intra ZD30 desi pe Terrano II nu prea face figuri) si cu modul prietenos in care masina se prezinta si se conduce." -

Intrebare - tu zici ca motorul ZD30 nu e japonez ? - ar putea fi un punct de intrebare referitor la faptul ca putem afla chestii importante despre Terrano :ypu- deci liber la discutii domnilor:clb

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Chestii interesante despre Terrano !

Totusi @serby afirmi ca "Masina venea pe o platforma buna, cea a lui Pathfinder. Teoretic nu prea aveau cum sa dea gres ... Restul e istorie. Terrano II a fost si este una dintre cele mai vandute masini de teren din toate timpurile si la categoria sa este cea mai longeviva. 90% din erorile de proiectare probabil vin de la italieni. Noroc cu motoarele blindate Japoneze (aici nu intra ZD30 desi pe Terrano II nu prea face figuri) si cu modul prietenos in care masina se prezinta si se conduce." -

Intrebare - tu zici ca motorul ZD30 nu e japonez ? - ar putea fi un punct de intrebare referitor la faptul ca putem afla chestii importante despre Terrano :ypu- deci liber la discutii domnilor:clb

Motorul ZD30 este 100% japonez dar nu este "blindat" dupa cum bine stiu posesorii de Patroale sau Navare cu acest motor. Pe Terrano problemele serioase cu acest motor sunt mai rare (asta in afara de binecunoascuta boala cu senzorul de presiune ulei).

Si mai am de adaugat ca Wikipedia nu este mereu o sursa sigura si corecta. Mai ales la masini apar o gramada de greseli sau inexactitati (de genul Terrano 2 cu motor ZD30 are 170cp). Toate informatiile pe care le-am pus eu le-am verificat din surse mai sigure.

Editat de serby
Link spre comentariu

mda am vrut sa zic aseara cand a fost deschis topicul.......wkipedia nu e cea mai buna sursa.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

eu am un Terrano 2 din 2003 cumparat de nou cu motor de 3.0. am avut probleme cu el pe la 15000 Km cu sonda de ulei a fost schimbata si dupa 5000 Km a avut acelasi defect in rest nu am avut probleme si masina are acum 145000 Km poate apar probleme la Km mai multi

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Putin probabil sa fie Euro2, dar raspuns sigur iti poate da numai RAR-ul . Al meu, fabricat noiembrie 1993 , inmatriculat pentru prima data in 94 in Germania este EURO 1 !! (motor benzina 2.4 injectie, 12 valve 124 CP)

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

In mod garantat nu este Euro2, ci Euro 1.

Mai multe aici...

http://en.wikipedia.org/wiki/European_emission_standards

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare