dulceanu ionel Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 (editat) Am un prieten impatimit de vanatoare si si-a cumparat o lada niva,de fapt a mai avut una inainte si acuma si-a cumparat-o pe asta an 2008 ,1,7 injectie.Rusoaica arata impecabil,este ca si noua.Proprietarul ma cunoaseta ca mai fac cate o modificare la masinile 4x4 si a vrut sa-si faca bara fata si spate din tabla si un portbagaj pe care sa mai arunce cate un mistret din cand in cand. Pun cateva poze cu lucrarea pentru ca masina o sa iasa simpatica tare dupa ce iese de la coafor. Editat Martie 30, 2012 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Cu Natasa la coafor. asa cum se vede esti foarte aproape de panoul fata , iar materialul este destul de subtire pentru a nu se deforma mai tarziu dupa montarea unui troliu , ai sudat tampoanele ce intra in sasiu de ia? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Re: Cu Natasa la coafor. Am cam 1,5 cm intre caroserie masini si bara.Nu am sudat bara de prinderile vechi si o montez cu suruburi de 12 prinse pe dedesupt.Masina nu va primi troliu si nu am insistat prea mult cu ranfossarile pt a nu o ingreuna inutil. Maine va urma si bara spate. [ATTACH=CONFIG]135711[/ATTACH] Editat Aprilie 1, 2012 de Astral Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Re: Cu Natasa la coafor. unde te duci tu la pescuit?:dr2:cort:fh:fh:fh te am prins cu ,,razta n gura !!" , si cu laguna n curte Editat Aprilie 2, 2012 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Cu Natasa la coafor. ...pa pisti tat locu'... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Cu Natasa la coafor. Este gata masina? Niste poze ceva? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate