offroadsoso Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 cum as putea sa montez camera de aer pe jante intoarse, cu valva spre exterior nu pe interior ..eu am studiat idea da nu reusc sa gasesc solutia .jantele sunt da aro intoarse :hl daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: camera de aer pe jante intoares? Sudezi vechea gaura la valva si dai alta unde iti vine valva la camera... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 (editat) Re: camera de aer pe jante intoares? camera nu are valva pe mijloc ia pica exact in buza jantei pe exterior cand janta este normala,,,cand este janta intorsa parte exterioara vine in interior si nu se poate monta camera .am cauciucuri montate pe ele fara camera normal ca se sudeaza gara veche si se face alta da pe tubles pui valva oriunde Editat Martie 30, 2012 de offroadsoso daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: camera de aer pe jante intoares? si de ce crezi tu ca nu merge data gaura pt camera acolo unde ai facut semn ,sau de ce nu poti sa montezi camera cu valva acolo?? Problema la tine va fi la montatul si demontatul cauciucului de pe janta din cauza ca a fost intoarsa cu totul nu numai micsorat ET-ul tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: camera de aer pe jante intoares? imi rupe valva la camera daca dau gaura unde am facut semnu sau poate se crape janta ca e suptire acolo .eu asa cred . .luni dimineatza o sa dau gaura si sa vad ce se intmpla . daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: camera de aer pe jante intoares? Te referi ca poate sa fie rupta valva din cauza la pietre, craci, etc... ? Sudeaza in juru ei o protectie ca la jantele de TAF dar binenteles, ceva usor si finut sa nu dezechilibreze roata. In acest fel mai rigidizeaza si zona gaurita in caz ca e slabita...:grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate