Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

anvelopele rusesti de UAZ - ce stiti despre ele ?

u2_2

Postări Recomandate

gasesc anvelope rusesti, pentru UAZ, o marime care mie mi se pare interesanta, 215/90/15. Ca merg pana in 110 km/h nu mi se pare un impediment, ca sunt cu camera iarasi nu gasesc ca e foarte important...

Voltyre si Omskshina.

ce stiti despre ele, cum se comporta, cum este cauciucul, durata de viata, etc ?

voltyre-ya-245.jpg.732af2e9353e0747708639193126048e.jpgya192_0x0t0_ic.jpg.ed35358ac23bd1753ef975a64f6432ce.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: anvelopele rusesti de UAZ - ce stiti despre ele ?

La tine la Brasov exista o firma Chimono parca se numeste,sunt rusi si aduc la vinzare cauciucuri rusesti.Au cam tot ce vrei de la anvelope de Dacia la anvelope de Wola.Am luat de la ei niste anvelope pentru utilaje agricole prin 2008 si care sunt in uz si acum.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

La tine la Brasov exista o firma Chimono parca se numeste,sunt rusi si aduc la vinzare cauciucuri rusesti...

Tocmai, asta stiu.

Nu stiu cum sunt anvelopele. Multam.

Alte pareri ?

Editat de u2_2
Link spre comentariu

Omskshina functioneaza in joint-venture cu Matador, cat de bune sunt habar n-am. Daca cumparam UAZ-ul lui goerula, mi-as fi cumparat un set - par din poza sa aiba locasuri pentru cuie, probabil sunt facute pentru conditiile din Siberia. Am avut Voltyre-uri de 16'' pe Aro-10, foarte bune cu doua exceptii - noroi dens si nisipos si zapada uda, adica exact ce nu prea gasesti prin Siberia.

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Azi mi-au ajuns cauciucurile. Sunt ok.

Marimea crampoanelor aproape 30 mm

Diametrul cauciucului aproape 770 mm, ceea ce tradus ar fi 31 x 8.4 x 15

Sunt marcate 8.4 x 15 C

Le pun pe masina zilele viitoare si revin.

omsk3_res.jpg.43765e8834263188ac5c0025f91e6a11.jpgomsk1_res.jpg.dc8665951ea82326901e61a146ebe313.jpgomsk2_res.jpg.ba34ef6d51d4dca49e45d6d783ce6ff5.jpg

Editat de u2_2
Link spre comentariu

380 bucata, camera inclusa in pret.

+120 transportul.

adica vreo 410 pe bucata.

rusii de la Chimono mi-au cerut 400 fara camera, +40 camera pe modelul Voltyre... mie ala mi s-a parut cam de strada. D-astea nu aveau.

Link spre comentariu

le-am pus, nu le-am echilibrat inca.

pana la 80km/h merg fara tremuraturi; dupa cum era de asteptat incep sa uruie in mers, la peste 40 la ora, dar nu este foarte deranjant.

in afara asfaltului insa parca e alta masina, sunt superbe.

garda la sol a juns la 26 cm, fara sa ma joc din bare.

iaca asa arata pe masina:

semiprof_spate.jpg.d94d9700f8fcb56327c6d388f6d6dbec.jpgomsk_1.jpg.56ab8d85a6814f45b54bf4c1602a29d6.jpgomsk_2.jpg.9bcfd33ce3cc2f40d2bed3785cf7583b.jpgomsk_3.jpg.4ee84f620add97fe9bdf1ad3c7226ecf.jpg

Link spre comentariu

salut

ma tentau si pe mine intr-o vreme varianta de genul asta, dar era o problema (din punctul meu de vedere): fiind cu camera e mai greu de folosit presiune scazuta in ele. Ai incercat sa mergi cu 1.4-1.5 atm in ele? rezista ?

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

salut

ma tentau si pe mine intr-o vreme varianta de genul asta, dar era o problema (din punctul meu de vedere): fiind cu camera e mai greu de folosit presiune scazuta in ele. Ai incercat sa mergi cu 1.4-1.5 atm in ele? rezista ?

Total gresit. Cu camere poti merge la presiuni mult mai scazute, fara pericol de dejantare.Eu pe Samurai, in teren merg si cu 0,5 atm si nu am nici o problema.Camera este periculosa la viteze mari deoarece explodeaza ca un balon si atunci exista riscul sa iti arunce anvelopa de pe janta.

Link spre comentariu

Exact anvelopele astea le-am avut eu pe masina. Erau foarte bune in teren. Pe vremea aia nu faceam cu masina ce fac acum, asa ca nu pot spune ca sunt la fel ca unele cu profil simex. Dar oricum foarte bune. Dat fiind ca erau din 1982, erau foarte rascoapte, asa ca in vreo 4000 km, a trebuit sa cumpar altele, si am luat 235/75/15 resapate, cu profil simex. Semnificativ mai grele. Oricum , cand erau noi, eram multumit de ele. Cand le-am dat jos, le-am dat cuiva pentru un aro. Si noul proprietar a fost foarte multumit, chiar si 3 sferturi tocite. Sa le stapanesti sanatos, si iti multumesc inca odata pentru schema carburatorului. Nu am stiut de topicul asta, ca as fi scris mai demult

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

Excelente cauciucurile in teren. Am mers cu ani in urma la o aplicatie cu un UAZ incaltat cu astfel de anvelope, inbatabila masina pe teren. Ai facut o achizitie foarte buna.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Ai apucat sa le bagi in vreun noroi mai serios?

4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc
Link spre comentariu

:ha:

no... la mine off road-ul e soft, mie imi place sa ma plimb, sa privesc, sa pozez, dar le-am luat sa fiu pregatit daca vreodata trebuie ceva mai agresiv sau intru intr-un rahat - asta dupa ce cu AT-urile m-am muncit singur singurel cu lopata pe sub masina 3 ore pe ploaie.... in rest, pe unde merg eu AT-urile erau suficiente.

Nu vezi ca nici troliu n-am ? Parca Petre Niteanu spunea ca cu cu mai pregatita e masina, cu atat mai mare trebuie sa fie tractoru care sa te scoata... eu ma rezum la cal, cric si lopata...

:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare