Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum protejam injectoarele ?!?

Iancu

Postări Recomandate

Re: cum protejam injectoarele ?!?

ww.4btswaps.com/forum/showthread.php?10997-Dual-Fuel-Filters-Water-Seperator

iata inca o varianta , de data acesta se vorbeste de un filtru cu decantor probabil , cred ca majoaritatea au sistemul asta , care opreste apa sa ajunga in pompa si injectoare .....

cei care intra in discutie cu cela care si le-a montat (cele 2 filtre ) ii pun c am aceleasi intrebari care ne preocupa si pe cei ineresati de sistem ...

o sa verific si maraca acestora , inca nu am apucat

0722 249 770 / 0785 33 63 43
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

scuze daca sunt off topic dar pot pune ulei 2t in motorina din opelul corsa 1.3 ? am si kia sportage benzina merge si la benzina? Un prieten foloseste la rav4 tot benzina. Si inca o intrebare folositi la fiecare alimentare?

Kia Sportage an 1998, benzina, 94kw, 128cp, motor FE 16 valve 4WD
Link spre comentariu

scuze daca sunt off topic dar pot pune ulei 2t in motorina din opelul corsa 1.3 ? am si kia sportage benzina merge si la benzina? Un prieten foloseste la rav4 tot benzina. Si inca o intrebare folositi la fiecare alimentare?

Nu esti chiar off-topic, dar o discutie mai completa despre uleiul 2T, gasesti aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75061-Ulei-2T-in-motorina!

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

facand abstractie de pret , e bun filtrul asta de ceva? merita pus pe patrol? ajuta? se monteaza suplimentar filtrului masinii sau in locul acestuia ? a folosit cineva acest filtru?http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1277

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Este doar un bun prefiltru , dar numai atat ... parerea mea .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ajuta ca si separator de apa si preincalzitor dar nu si ca filtru principal daca se mentine elementul filtrant de 30 microni . In amonte de filtrul original de la Y60 e foarte bun , in special daca motorina e de calitate indoielnica .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ajuta ca si separator de apa si preincalzitor dar nu si ca filtru principal daca se mentine elementul filtrant de 30 microni . In amonte de filtrul original de la Y60 e foarte bun , in special daca motorina e de calitate indoielnica .

am inteles Cos , motorina bag doar de la pompa , iar acolo dumnezeu stie cat de curata e , de obicei bag de la rompetrol , pana acum n-au fost probleme

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Merita pus si macar ca si preincalzitor. Oricum ma gandesc ca nu are de facut decat bine un filtru suplimentar si macar daca decanteaza doar apa. Daca mai are si functie de preincalzit motorina cu atat mai bine. Oare pajero 2.8 are sistem de preincalzire a motorinei? daca nu ma gandesc ca i-ar prinde bine un asemenea filtru.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare