CataSib Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Salutare ! Am montat pe masina niste roti de 37 si a aparut o problema: prinderea de sasiu a caroseriei. Adica teava (deja decupata) care pleaca in spatele rotii si e legata de ea caroseria si bara stabilizatoare. Intrebarea mea este: a facut cineva o alta piesa care sa inlocuiasca teava si care sa permita rotilor virarea si flexarea necesara ? Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Salutare ! Am montat pe masina niste roti de 37 si a aparut o problema: prinderea de sasiu a caroseriei. Adica teava (deja decupata) care pleaca in spatele rotii si e legata de ea caroseria si bara stabilizatoare. Intrebarea mea este: a facut cineva o alta piesa care sa inlocuiasca teava si care sa permita rotilor virarea si flexarea necesara ? Sper ca nu la masina de spalat ai problema asta :ha: ????? , Din deducere ar trebui sa fie vorba de vre-un G ca numai G-ul are tiava asta de care vorbesti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Sper ca nu la masina de spalat ai problema asta :ha: ????? , Din deducere ar trebui sa fie vorba de vre-un G ca numai G-ul are tiava asta de care vorbesti ? Te-ai prins ! :x Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? [ATTACH=CONFIG]136012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]136015[/ATTACH] Asa ceva este facut pentru cauciucuri de 38" si sigur merge si in cazul tau. Banuiesc ca ai un G-eu W460. Incearca sa masori distanta de la surubul suportului pina la sasiu la tine si la un G W463 si daca este la fel cumperi doi suporti de W463 si ii sudezi direct pe sasiu. Dar din cite stiu la 463 suportul este mai scurt( il adaptezi cumva sa obti lungimea iar daca este cazul construiesti unul potrivit). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! De la mine un vin bun ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Sa ii faci niste poze, sunt curios cum arata cu 37 montate :br - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Ce motorizare ai pe masina? Esti sigur ca vrei sa pui roti atat de mari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Am motor de 3 L TD, cutie automata 4 trepte, rapoarte in punti 4,88, si merge fara probleme cu 37. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Inseamna ca sunt eu prea pretentios daca la 35' cu aceasi motorizare mi-ar face placere un raport mai mare :) - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: O solutie pentru roti de 37 ? Eu am motorul de 177 cp de pe E klase si cutie automata cu 4 trepte, care pe reductor in a 4-tra la 3000 de ture, face sa am o viteza de 25 Km/hm, ajuta un pic. Mai multe despre motor si cutie si rapoarte stie Liviu caci el le-a montat, eu ce pot sa-ti spun este ca n-a existat panta care sa n-o urc cu 35' fara nici o problema. de fapt aveam una: daca acceleram rupeam aderenta imediat. Dupa primele probe cu 37', am scapat un pic de ruptul aderentei, masina trage fara probleme si apa nu creste. Mai ramane sa rezolv cu spatiul necesar flexarii. Editat Aprilie 5, 2012 de CataSib Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Eu am motorul de 177 cp de pe E klase si cutie automata cu 4 trepte, care pe reductor in a 4-tra la 3000 de ture, face sa am o viteza de 25 Km/hm, ... Esti sigur de viteza de 25 kmh, intr-a 4a, pe low? Ma bate gandul la acelasi set-up (motor, cutie, 37") si am calculat o viteza dubla. La G reductorul injumatateste viteza, asa ca pe "usor" ai avea cam 50kmh la 3000 rpm. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Promit ca notez viteza si turatia si pe low si pe high la diferite viteze si turatii dar peste 2-ua sapt cand ajung in tara si fac prima tura cu masinuta. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Multumiri anticipate! Ce cauciucuri ai si ce dimensiuni de jante? Cum se misca masina pe asfalt? In ce treapta de viteza pleaca de pe loc? Poze! Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Aprilie 28, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Dupa cum spuneam: in a 4-tra la 3000 ture 25-30km/h, iar pe mare la 3000/ 60 km /h. Sa nu uitam ca asta arata chilometrajul. Masina merge ok cu 37 si motorul nu sufera. Intotdeauna pleaca cu treapta 1 de pe loc. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? [ATTACH=CONFIG]138453[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138455[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138456[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138457[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138458[/ATTACH] Dupa cum spuneam: in a 4-tra la 3000 ture 25-30km/h, iar pe mare la 3000/ 60 km /h. Sa nu uitam ca asta arata chilometrajul. Masina merge ok cu 37 si motorul nu sufera. Intotdeauna pleaca cu treapta 1 de pe loc. Salut, 35 ti-au intrat fara probleme, sau a trebuit sa faci modificari? Eu am 31, e saltata masina cam 5 cm si am rapoarte de 5.33 cu acelasi motor si cutie. Rotile sunt mici. Ma gandeam sa-i pun 33 insa cred ca o sa pun niste AT de 33 si vreau 35 pentru teren. Merci Nicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Pentru 35-uri ai putin de lucru , mai exact taiat putin din aripa fata si din cele doua bari de ancorare din spatele rotilor fata. Ai aici ghidul complet : http://www.4x4abc.com/G/35.html - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu22 Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Pentru 35-uri ai putin de lucru , mai exact taiat putin din aripa fata si din cele doua bari de ancorare din spatele rotilor fata. Ai aici ghidul complet : http://www.4x4abc.com/G/35.html Multumesc mult, eu am 463 asa ca nu am barile de ancorare, asa ca doar o leaca din aripi. Merci inca o data. Nicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Multumiri CataSib! Ma gandeam la 35, dar acum sunt hotarat sa trec direct la 37. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Eu nu contest turatia prezentata de Cata, sunt doar curios de felul in care trage cu rapoarte standard de 4:88. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Mai 24, 2012 Autor Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: O solutie pentru roti de 37 ? O sa merg la RAT si vedem acolo cum se descurca. Pana acum nu am avut probleme cu 'trasul'. Singura problema e ca la viraj maxim atinge un pic in bara stabilizatoare, cu toate ca am intors jantele si am pus flanse de 3. Ca solutie: nu virez la maxim sau am sa-i pun limitatoare. Ca avantaje, santuri, ravene, gropi cu noroi, au devenit joaca de copil. Parca sunt pe perne de aer. Editat Mai 24, 2012 de CataSib Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: O solutie pentru roti de 37 ? Ai incercat sa limitezi cursa din limitatoarele punti si nu este de ajuns? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate