adodesign Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 buna ziua, am si eu o intrebare, intre 20 si 40 km/h am o vibratie in caroserie la samurai. dupa 40 km/h indiferent de viteza nu mai vibreaza nimic. daca ma puteti sfatui as fi recunoscator. o zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: trepidatii caroserie Echilibreaza rotile . Verifica crucile cardanice si uzura culisante la cardane . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: trepidatii caroserie am verificat rotile, perfect ecilibrate, dar trepidatia rezista:) trebuie sa verific si crucile dar.... azi nu am chef. o sa vad luni, un wekend fain la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: trepidatii caroserie ......si daca sunt aliniate cardanale Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: trepidatii caroserie deci trebuie sa ma documentez cu alinierea cardanelor, si sa ma apuc de treaba. o zi buna, va spun deseara cum satm:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Re: trepidatii caroserie Cel mai probabil e de la crucile cardanice dar mai poti verifica si bridele arcurilor spate sa fie stranse cum trebuie. Cardanele se aliniaza usor, ai niste marcaje in capetele lor care te ajuta la potrivirea lor corecta pe caneluri. Eu cred insa ca alinierea proasta a cardanelor se manifesta la viteza mai mare. Cand te apuci sa dai jos cardanele, scoate-l mai intai pe cel de pe spate si mergi un pic cu masina pe 4x4. Astfel vei maiputea trage niste concluzii sau poate chiar izola problema Editat Aprilie 10, 2012 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate