Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Clima P38

Mardar

Postări Recomandate

Buna ziua!Am o problema cu clima la un P38 din 95,pe partea soferului,indiferent de ce temperatura setez,baga frig,pe partea dreapta functioneaza normal adica face ce i se cere.Stie cineva ce se petrece? Multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme Clima P38

Probabil unul dintre voletii de dirijare a aerului cald nu-si mai face treaba. Sau unul din furtunele aferente e desprins de pe locul lui.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Nu stie nimeni?

Uite astia stiu bine: http://www.rangerovers.net/repairdetails/blendmotor.html ...sigur e cava legat de asta, citeste cu mare atentie si o vei rezolva...daca nu le ai bine cu engleza roaga pe cineva sa te ajute dar si pozele spun mult, e clar ca servomotorul nu deschide dintr-un oarecare motiv, e explicat cum sa faci diagnoza...bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Buna ziua !Intre timp am ajuns si eu in posesia acestor informatii,dar multumesc mult pentru ajutor.Ce sa zic va urez tuturor celor ce sarbatoriti maine Pastele,Sarbatori Fericite,sanatate si sa auzim de bine.

Link spre comentariu

Cre ca nu exista post" probleme p38" la care sa nu am ce scrie:ha1. Am si eu problema asta a nebuniei de la climatronic, respectiv la incalzire pe partea soferului uneori incepe sa bage caldura la maxim chiar daca e pus la minim adica la 16 si se opreste numai daca pun la low cand baga numai aer rece. In acest fel ori deschid geamurile (iarna) ori butonez intermitent intre low si 16 sa fie suportabil. O fi sensor o fi servomotor? Hm stie cineva ? Dac asi sti unde sant senzorii sa le curat macar. Cred ca ar trebui o saptamana sa descopar (si) partea asta a masinii nu?

Ps: chiar daca nu stie nimeni rezolvarea problemei tot la Range Rover raman :old but good

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

ai totul in linkul ala de mai sus pe care l'am pus acu 3 zile (postul 4):

Symptoms and Diagnosis

1. Heater emits cold air only or hot air only to driver or passenger sides: ........ etc.

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

....siii nu merge nici clima ca scapa gaz pe la uscator sau dryer , deci caut unul nou , daca stie careva pe unde ca unde am cautat e scuuuump, pe ebay e 65 de lire dar pana ajunge eicea..oare gasesc in tara?

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

va salut,eu am rezolvat problemele de la clima,mai exact am schimbat servomotorul de pe partea stanga.Acum nu mai apare nicio eroare pe displai-ul de la clima.Nu e greu de schimbat doar pozitii incomode.Am cumparat un RR P38 cu volan pe dreapta si tot iau de pe el ce imi trebuie,spre exemplu am scimbat blocul ala de supape si cu calculatorul de suspensii si acum a devenit totul functional. Stie cineva unde se poate repara calculatorul de suspensie? Asi vrea sa-l repar sa-l am de rezerva.

Link spre comentariu

Mai am o problema,nu functioneaza tot timpul comenzile la geamuri,trapa,reglaj oglinzi,adica tot ce se afla pe panoul acela de la frana de mana.A mai intalnit cineva problema asta ?

Link spre comentariu

Mai am o problema,nu functioneaza tot timpul comenzile la geamuri,trapa,reglaj oglinzi,adica tot ce se afla pe panoul acela de la frana de mana.A mai intalnit cineva problema asta ?

Cel mai simplu e sa iei la curatat fiecare intrerupator (spray de contacte la greu). Inclusiv cele de pe portiere, lucreaza impreuna. Daca nu merg curatate, trebuiesc schimbate.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

eu nu am nici o eroare in bord(cel putin asa mi-au zis cei de la Anglocars) dar cu toate astea aerul nu este dirijat decat pe la picioare,poate fi si altceva decat motorasele de dirijare?intreb asta ca am incercat cu alte motorase si cam acelasi lucru.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare