Aro 10 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Salutare tuturor, Tocmai ce am reusit sa achizitionez un M, si as dori sa fac o serie de modificari de natura estetica. In momentul de fata vreau sa inlocuiesc rotile: jante mai late echipate cu anvelope profil SIMEX. Probabil cel mai usor va fi sa utilizez ceva jante de ARO: 16" sau JR pe 15", pe care sa le intorc -- aveti cumva o recomandare pentru cineva ce poate intoarce jante in ARGES? Va rog sa imi oferiti un sfat legat de modeul de jante pe care le considerati cele mai potrivite pt M si ce dimensiune de anvelopa pot monta ? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolae Radu Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Jante pentru M - recomandari Salut, ce faci cu jantele vechi? Daca nu iti mai trebuiesc, as avea eu nevoie de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Re: Jante pentru M - recomandari Salut Cele de Aro pe 16 sunt foarte inguste. In curand o sa am eu la vanzare niste jante JR pe 15 7JJ. Nu stiu exact ce ET au acum, dar fata de cum au fost din fabrica le-am intors si am castigat 37 mm la fiecare. Momentan am gume 31/10.5/15, dar se pot monta si mai mari. Daca te intereseaza, spune-mi si-ti fac un pret pentru ele. Pot sa ti le aduc la Campulung. Editat Mai 26, 2012 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aro 10 Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Jante pentru M - recomandari Salut, te rog da-mi o estimare de pret pentru jante! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Jante pentru M - recomandari Salut Ai PM cu pretul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sylviu954 Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Jante pentru M - recomandari mai ai jantele ...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dumitru Cristian Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Jante pentru M - recomandari foloseste cu incredere jantele de aro 24/32, mai ales daca sunt intoarse :grin: , altfel, risti sa atinca pe interior diverse.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate