judge Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Hei, salut, eu sunt Raul, iar masina e Bender - un Nissan Patrol Y60 SWB din '89, benzinar de 4200. Masina e in final tuning la Luigi care incearca sa ii rezolve si ultimele probleme. Ar mai fi o problema cu troliul, avariat in urma transportului. Dupa aia, noroi! Ca locatie traiesc in Bucuresti, dar cu Bender sper sa ma duc mai mult prin Bucovina - prietenii stiu de ce! Poze nu am deocamdata, poate ma ajuta Luigi... :wink: In rest, numai de bine, si sa fiti iubiti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Bender multumesc de primire! Max, voi pune poze imediat ce scot masina de la Luigi, sper sa fie azi - macar temporar, pentru ca vreau sa fac un drum pana acasa la Constanta ca sa inteleaga si ai mei in ce am bagat eu echivalentul unei masini noi (foarte bune, chiar). :wink: Am niste poze, dar sunt cele postate de Luigi pe 4x4mania, si au watermark cu 4x4mania, asa ca nu se cade sa la postez aici... @paulbratu: cred ca e prima pe care o denumesc - imi place foarte tare caracterul Bender (Bender Bending Rodriguez) din Futurama, iar numele mi s-a parut foarte adecvat in situatia data - ar putea sa indoaie cateva masini fara efort. :lol: Referitor la motor - de cand am vazut masinile lui Rasty (ambele 4.2), m-am hotarat ca asta e ceea ce vreau. Si multumita lui Rasty si lui Luigi, fix asta am capatat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Bender nah ca nu mai au watermark... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Bender @all: multumesc inca o data pentru urari! @niku iorga: da, probabil eu eram, cu nervii la pamant ca veneam de la atelierul lui Luigi si trebuia sa ajung in partea fix opusa de oras ca sa ies inspre CT. mai aveam putin si incepeam sa ma sui peste alte masini... :lol: O rugaminte: am nevoie de o toba noua (completa cap-coada) pentru Nissan. Dati-mi va rog un semn daca stiti pe cineva care vinde sau produce asa ceva. Preferabil ceva nu foarte scump pentru ca sunt pe final de proiect, iar bugetul s-a cam dus... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate