Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari ulei pentru motor 4.0 l

bob_cox

Postări Recomandate

Buna ziua!

Cu o intrebare deranjez (de fapt cu doua) pe cei mai experimentati ca mine.Ce ulei ar fi cel mai ok pt 4.0 L avand in vedere ca motorul are 370.000 km?Si totodata la cat ar trebui sa stea acul indicatorului presiunii de ulei cand motorul merge la relanti,am aceasta intrebare deoarce am completat un pic de ulei dupa ce a scazut un pic nivelul si mi se pare ca dupa completare presiunea e mai mica!!!

Va multumesc,pace si voie buna!

Editat de bob_cox
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recomandari ulei pentru motor 4.0 l

Buna ziua !

10W40 este OK, si sa fie de marca, nu no-name. La relanti, cu motorul cald, presiune de 1Bar este OK, cu motorul rece ar trebui sa fie cam 1.5Bar.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

multumesc pt. sfat-multa lume m a sfatuit pt un ulei mai subtire insa la cca 370.000 km nu stiu daca un ulei mai subtire ar fi chiar potrivit!

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Eu am pus 10W40 de la Castrol si am 160mii km dar eu il plimb putin pana la schimb, maxim 500km doar padure:grin:

In Grand C am pus tot 10W40 si a mers bine fara probleme.

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare