Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ce imi place (sau nu) ROMANIA?

nissan4x4

Postări Recomandate

Aici sunt si bune si rele. Dar mie............. imi place!

- clima e ok , chiar daca e un pic extrema uneori

- vreau sa ma duc la munte ....in 2 ore sunt acolo, ma plimb aproape peste tot pe unde vreau, cu masina sau pe jos

- vreau sa ma duc la mare ...........in 3-4 ore sunt acolo

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: De ce imi place (sau nu) ROMANIA?

Pai matali ar trebui sa stii mai bine . "pitonul" cam suna a " penis extension..."

Ptr. "extension" folosesc lupa. Daca ai nevoie, cu cea mai mare placere. Eu am intrebat unde este recomandat la noi in Romania un anumit tratament.

Apropos, sunteti in concediu ? Vremea rea va tine in casa , se pare.

Editat de pitonul
Rubicon 2.8
Link spre comentariu

ref "la munte sau la mare", nu stiu ce sa iti zic. Pe mine inca nu m-a scapat D-zeu de asa povara. Astept nerabdator insa sa imi gasesc linistea si .....izbavirea !

Casa mea e la service ......... intr-un fel. Rareori plec inainte de 21.30 de aici. Sunt multe de facut si verificat dupa ce pleaca proletaru acasa.

Am introdus un nou sistem de lucru, cu rapoarte zilnice catre client , privind stadiul lucrarilor , problemele aparute si poze din timpul lucrarilor.

Am instalat si un sist video complex, urmaresc fiecare miscare din birou sau de pe tel atunci cand sunt plecat, si obligatoriu , derulez seara toate inregistrarile pt a vedea daca mi-a scapat ceva. In viitor, orice client ce are masina aici va primi cod de acces cu vizualizarea propriului acaret , pe durata sederii sale aici.

Dar asta imi mananca mult timp ......

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Io stiti ca sunt direct si nu prea umblu cu manusi:

Ce nu imi place la Romania: ca e plina de frustrati frate! Aia nu imi place! Din ce in ce mai multi ...

Ca au p..a prea mica, ca p...da e prea departe si e cam stramta, ca ie scumpa si vrea intai in mall si dupa aia in dormitor samd ...tz motive ...de carcoteala si vaicareala.

Fratilor, lasati-o naibii de smecherie: prostimea s-a desteptat intr-un final, nu mai merge sa vinzi smecherie pe hartie. Nici macar in Romania ...sunt putini care mai deschid gura si inghit usor "hapul" ...

Viata e grea, cerul e albastru ...albinutele zboara ... asta imi place la Romania! :ha:

Bonus (de ascultat cu boxa, una dar stereo, ca ie ditai criza, data la maxim) ... niciodata nu e prea tarziu sa te apuci si ... de fumat! :ha:

http://www.youtube.com/watch?v=h_qjxI0nvTg&feature=related

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

I love RO pentru ca este plina de service-uri deosebite unde curatenia, priceperea, promptitudinea si bunavointa personalului nu inceteaza sa ma surprinda! Ultima oara am fost impresionat sa vad ca lista de programari la un service (nu dam nume) ... era plina de cetateni japonezi veniti special pentru revizia marcii lor preferate (nu dam nume)

Urasc RO din cauza clientilor (cetateni Romani) nenorociti, infecti, fara caracter care populeaza in mod gratuit si ingrat aceste stabilimente de cultura tehnica, daca imi este permisa exprimarea. Chiar oribil sa nu poti avea o discutie despre masini cu cineva (nr cetatean Roman) fara sa asculti ce teapa, ce pierdere de vreme, ce rele tratamente aplicate minorului si-a luat in service (nu dam nume)

In concluzie as dori ca toti clientii sa plece din RO la o specializare prelungita la Tokyo, Detroit sau macar la Stuttgart si sa lase tara cu ce are dansa mai bun!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

imi place romania pt ca este o tara foarte frumoasa si inca mai este locuita si de oamnei de calitate.

nu imi place romania pt ca astfel de prsoane sunt foarte putine,pt ca este locuita in mare parte de persoane de joasa speta si fara caracter sau in caz ca il au e de cacat indiferent de gulerul camasii,ca ne credem prosti noi intre noi mai mult decat ne cred altii si ne furma caciula mai mult decat ne fura altii si in caz ca nu o fura nimeni se gasete un baiat destep sa o vanda pe temiri ce pe nu stiu unde.

cine a zs"romania e frumoasa,pacat ca e locuita" e cel mai mare cugetator roman al noului mileniu.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Imi place Romania pentru ca are toate formele de relief, pentru ca inca mai poti face off-road fara prea multe restrictii.

Nu imi place Romania pentru ca nimic nu mai sta in picioare, e totul "varza" mai pe romaneste...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Imi place Romania pt ca ma surprinde in fiecare zi!

In fiecare zi apare ceva nou la care nici prin gand nu-ti trece ce vezi !

Fiecare individ ajuns la maturitate daca isi pune viata pe hartie traita pana atunci sigur cucereste toate premiile Oscar!!

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare