nae rx 4 Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) precum se vede si in titlu am un zgomot la puntea fata sau mai bine spus o vibratie ....fenonemul a aparut in urma montarii unor arcuri cu +2 inaltare bucsi poliuretan capete planetara noi ( amortizoareler sunt cele standard)......din ce am mai citit nu sunt singurul care a patit asta.Cateva cuvinte pe aici pe colo am gasit si pe aici pe forum dar nimic concret in ceea ce priveste rezolvarea .... dupa ce am montat tot ce am spus mai sus dupa cativa km crucea cardanica de la puntea fata s a facut praf .....am inlocuit crucea cu una noua si de atunci am vibratia aia nenorocita .....dat jos cardanul verificat crucea e beton nu joaca nu agata nu nimic e cea mai buna cruce din lume ....cu crucea noua am facut vreo 5000 de km si nimic nici crucea nu s a stricat nici vibratia nu s a schimbat in intensitate ....astept sugestii poate a mai patit si altcineva gluma asta nefericita eu suspectez CARDANUL in alta ordine de idei stie cineva daca pe disco1 se potriveste cardanul fata de pe disco2 ....din cate stiu cardanul de disco2 are articulatie dubla inspre punte ps face doar intre 60 si 80 la ora si cand reduc tace ...motorul si cutia au fost schimbate si zgomotul a persistat si e exact acelasi....tampoane la cutie noi ...cutia de transfer a ramas aceeasi ....M A FACUT CU NERVII!!!!! Editat Aprilie 20, 2012 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: zgomot punte fata discovery 1 E din cauza liftului de 2",cardanul e solicitat in noua pozitie (de fapt crucea) pentru ca se modifica unghiul.Ia-ti cardan dedicat daca vrei sa nu mai bata. Am patit la fel la Bator,m-a stresat problema la inceput,apoi m-am obisnuit - ori nu mai batea asa rau ca se mai 'asezase' ansamblul ori nu mai sesizam eu.M-a tinut o cruce GKN cam 15000 km,am inlocuit-o cu alta (la fel parca) si dupa ceva timp am vandut masina. Posibil sa fie de vina si amortizoarele normale combinate cu arcuri +2",nu cred ca mai lucreaza in parametri. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: zgomot punte fata discovery 1 Posibil sa fie de vina si amortizoarele normale combinate cu arcuri +2",nu cred ca mai lucreaza in parametri. amortizoarele standard limiteaza cursa puntii adica o tine in limitele standard .....nu cred sa fie asta problema ....in schimb cardanul lucrand in alt unghi decat standard ....poate sa fie problema ...la asa ceva ma astept si eu...:ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate