Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incalzitor autorulota

Muntean

Postări Recomandate

Sant pe cale sa -mi cumpar o autorulota Iveco din 88 iar problema este ca-i lipseste incazirea pe gaz , intrebarea este ,oare gasesc undeva la dezmembrari rulote asa ceva ? , ca sa nu ma bag in cheltuieli la o inst. noua care ma scoate pe la 800 E. Multumesc pentru raspunsuri in avans !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Incalzitor autorulota

Da, sigur exista undeva dezmembrari rulote... problema e ca nu stiu unde sa te indrum, cauta pe google... trebuie sa gasesti.

Nu cumpara nimic altceva decat TRUMA + sistemul de ventilatie Truma Vent.

Pt piese noi stiu de 2 site-uri romanesti, daca ai nevoie da-mi un PM si iti trimit linkurile.

Link spre comentariu

Re: Incalzitor autorulota

Multumesc inca odata tuturor pentru indrumari ! am gasit la mana doua si cu un pret de 250 E ,acum sa vedem daca nu sa vandut autorulota intre timp .

salut,eu zic ca ai iesi mai ieftin si mai bine cu un WEBASTO(second poate 100-150euro),si daca tii neaparat la TRUMA intra pe Camperland.ro si suna-l pe Nicusor(patronul)ca are multe chestii second ptr rulote.Iar daca vrei un TRUMA nou scrie-mi si-ti aduc la pret foarte bun(dealer), BAFTA

pastrati curatenia pe trasee!!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare