Muntean Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Sant pe cale sa -mi cumpar o autorulota Iveco din 88 iar problema este ca-i lipseste incazirea pe gaz , intrebarea este ,oare gasesc undeva la dezmembrari rulote asa ceva ? , ca sa nu ma bag in cheltuieli la o inst. noua care ma scoate pe la 800 E. Multumesc pentru raspunsuri in avans ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Incalzitor autorulota Da, sigur exista undeva dezmembrari rulote... problema e ca nu stiu unde sa te indrum, cauta pe google... trebuie sa gasesti. Nu cumpara nimic altceva decat TRUMA + sistemul de ventilatie Truma Vent. Pt piese noi stiu de 2 site-uri romanesti, daca ai nevoie da-mi un PM si iti trimit linkurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Incalzitor autorulota Piese noi am gasit si eu dar sant scumpe acum pentru mine , am cautat rulote la dezmembrari dar inca nimic , mai incercam ! Multumesc deocamdata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Incalzitor autorulota Sunt 2 forumuri dedicate rulotistilor si acolo sunt cateva rulote la dezmembrat. campervan.ro si celalalt clubrv parca. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Incalzitor autorulota Multumesc inca odata tuturor pentru indrumari ! am gasit la mana doua si cu un pret de 250 E ,acum sa vedem daca nu sa vandut autorulota intre timp . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Incalzitor autorulota Sa speram ca nu... Sa ne arati si noua poze!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Incalzitor autorulota Multumesc inca odata tuturor pentru indrumari ! am gasit la mana doua si cu un pret de 250 E ,acum sa vedem daca nu sa vandut autorulota intre timp . salut,eu zic ca ai iesi mai ieftin si mai bine cu un WEBASTO(second poate 100-150euro),si daca tii neaparat la TRUMA intra pe Camperland.ro si suna-l pe Nicusor(patronul)ca are multe chestii second ptr rulote.Iar daca vrei un TRUMA nou scrie-mi si-ti aduc la pret foarte bun(dealer), BAFTA pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Incalzitor autorulota Ma intereseaza daca ai gasit ptr ca si eu caut ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate