offroadsoso Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: daihatsus rocky extrem arata foarte misto:br ce fel de cauciucuri sunt ? cum sta pe inclinari laterale ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: daihatsus rocky extrem [ATTACH=CONFIG]138256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138257[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]138258[/ATTACH] faina ma! cand o vedem in teren? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Re: daihatsus rocky extrem cauciucurile sunt 11,5/80/15,3. profil tr -03 mitas e cat 33'' are 85 cm ,stau mai bine ca profilu simexu ce le-am avut de la insa turbo si la noroi nota 10 .descara rapid noroiu pot sa spun k nu prea mai am nevoie de 4x4 cu spatele cuplat :dr1 eul;; daca vi la bozovici o sa il vezi la treaba Editat Aprilie 25, 2012 de offroadsoso daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: daihatsus rocky extrem Frumos animal. Ce i-ai schimbat ca sa-ti intre gumele? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Re: daihatsus rocky extrem body lift 5 cm, suspensie 5cm telescope monroe fata, al-ko spate. cauciucuri 11,5/80/15,3 pe jante intorse si modificate pe 15,3 troliu warn m8000 cu motor de 8274 Editat Aprilie 25, 2012 de offroadsoso daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: daihatsus rocky extrem Frumoasa bestia! Sa o stapanesti sanatos Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johan Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: daihatsus rocky extrem :old Salutari intro zi am sa vin la bozovici am unblat mult pea colo......sa ai noroc Fiat 128 3p,2buc Talbot Matra Rancho,5buc Nissan Laurel,Renault rx4,Subaru Legacy,Volvo v70,si citeva DAIHATSU ROCKY momentan............. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Aprilie 29, 2012 Partajează Postat Aprilie 29, 2012 Re: daihatsus rocky extrem body lift 5 cm, suspensie 5cm telescope monroe fata, al-ko spate. cauciucuri 11,5/80/15,3 pe jante intorse si modificate pe 15,3 troliu warn m8000 cu motor de 8274 difera poate culoarea ,in rest caroseria si modelul sunt la fel cu ce avem noi acum , stam deocamdata sa vedem ce facem cu inmatricularea si apoi o sa-ti cerem detalii tehnice si sfaturi privind inaltarea .gumele sunt ceva ......altfel decat am vazut pana acum ,un pret ?, cat au fost si de unde achizitia lor?toate bun amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: daihatsus rocky extrem Dap si eu vreau sa stiu un pret si de unde le-ai cumparat ,frumoasa bestia ta :) stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: daihatsus rocky extrem cauciucurile le am de multa vreme de vreo 4 ani da nu am avut timp sa modific jantele k sa le pot pune .atunci au fost 100 euro buc . daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: daihatsus rocky extrem dupa ce la ultima iesire am rupt un telescop si spate si talpa de pe punte care tine arcu.au inceput modificarile cu arcuri spirala pe spate .si un intercoler daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian sangeorzan Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Re: daihatsus rocky extrem sal....daca tot ai inceput modificarile mai fa un efort si pune si pe fata spiral , alta viata frate . numa bine.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wizard07 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: daihatsus rocky extrem Imi poti spune si mie unde pot gasi cauciucuri ca ale tale? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: daihatsus rocky extrem vezi ca pt intercooler trebuie sa decupezi si capoata ca altfel nu prea ai facut mare lucru Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Re: daihatsus rocky extrem cauciucuri se gasesc dor ca sunt scumpe .porfilu de la mitas ce il am eu e acum 950 lei buc .le gsesti pe http://www.franck.ro. am taiat capota are si ventilator daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wizard07 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: daihatsus rocky extrem Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate