KAROLOKW Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Salutare o intrebare am si anume: cine dintre cei de aici merg la prima etapa de offroad de la Iasi cu masinile? si daca merge cineva sau daca sunt si stiu ca sunt colegi de-ai nostri din zona poate ne vedem pe acolo :) ce ziceti? e o idee? pe mine ma tenteaza standardul si sper sa fac fata cu masina pe acolo :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Re: etapa de la Iasi 2012 ti-am vazut masina .... la competitie .. superba. astept poze cu masina in noroi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: etapa de la Iasi 2012 ti-am vazut masina .... la competitie .. superba. astept poze cu masina in noroi. multumesc:) din pacate poze nu am nicoi eu si eu le caut dar daca gasesc le postez:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: etapa de la Iasi 2012 Acest topic nu-si mai gaseste nici un rost in aceasta sectiune, l-am mutat deja la Diverse, iar intrebarea despre grupuri si planetare a fost mutata aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71806-Intrebare-grupuri-si-planetare [ATTACH=CONFIG]141558[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate