Anjin_san Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Salutari de la un fost veveritar, actualmente patrolist si (poate) viitor toyotist. Avand in vedere ca am hotarat sa-mi schimb Patrolul, trag cu ochiul in doua directii : 1.Un Samy pe elicoidale 2.Un LC Avand in vedere ca nu sunt cel mai priceput in domeniu ( filosof/psiholog prin formare ) apelez la voi. Am gasit Toyo LC din link : Ce trebuie sa urmaresc inainte de achizitie? Pana acum stiu urmatoarele : -este inmatriculat -suspensia este de pe un Defender 90 sport + Procomp parca -are doar blocantul central din fabrica Va rog sa-mi spuneti ce ati urmari voi, daca v-ar interesa sa cumparati masina asta, sa stiu cum pun problema. Poate dintre colegii din valcea sunt unii care stiu masina si ma pot ajuta cu feed-back. Va multumesc anticipat, Razvan Trif Editat Mai 2, 2012 de Astral Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 (editat) Re: Ce trebuie sa verific cand cumpar o Toyota? Intai ACTELE, apoi fierul ! .......Vezi ca tocmai a pus aseara Sanduzzo un anunt cu o Toyota, piesa rara, care-si merita toti banii........ Editat Mai 2, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Ce trebuie sa verific cand cumpar o Toyota? Intai ACTELE, apoi fierul ! .......Vezi ca tocmai a pus aseara Sanduzzo un anunt cu o Toyota, piesa rara, care-si merita toti banii........ Multumesc Astral, Am vazut-o si pe cea pusa de Sanduzzo, e pe foi nu pe elicoidale.Asta e singura obiectie pe care o am la masina lui :), dar pentru mine asta e un aspect foarte important. Cele bune, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nino Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: Sfat achizitie Toyota Cu tot respectul pentru fratii Toyotisti, aceasta ,masina mi se pare submotorizata. Parerea mea personala, daca vrei sa-ti iei o masina pur sange de off road, cred ca te-ar satisface mai mult un Patrol Y60 sau chiar Y61 din mai multe motive cum ar fi , suporta roti de 35,putere mai mare a motorului. Daca vrei Toyota eu in locul tau m-as orienta spre una de 3000 cmc si 125 de cai. Mai exista Land Rover Discovery 200tdi, 2500cmc, 113Cp, foarte ieftin de updatat. Decizia este a ta , variante sunt multe. Spor la cumparaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Sfat achizitie Toyota - am achizitionat un alt Patrol Salut, Va multumesc pentru sfaturi, se poate inchide. Am achizitionat un Y60 in care momentan nu mai am nimic de investit. Week-end noroios sa aveti, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate