FEDEADY Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Salut baieti am o problema cu noua achizitie .II vorba de o vitara 1.6 16 v ,dupa ce cuplez in 4x4 adica in 4H si vreau sa urc pe dial in sus apare un zgomot cum ar fi rupti niste dinti si daca ii dau 4L dispare sunetul,si pe drept cand nu ii in forta nu face nici un agomot dar ni nu cupleaza fata in nici una din trepte ,oare ce poate avea:hl sa fie din reductor?,cutia de transfer? va anuntb ca nu am pe fata nici AVM nici MLR ,numa un capac pe butul roti ce se inbuca cu planetara ,cineva mia zis ca ar fi din diferentialul fata dar nu cred,sunetul in 4H se aude in zona cutiei parca sar simti si in maneta de schimbare a 4x4 . (OARE SA MA ASTEPT LA O CUTIE DE VITEZA:cr1) o zi buna si astept niste sfaturisi sugesti:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: probleme carait in 4x4 eu zic sigur ca problema ta este la grupul pe fata. mergi la colegul din cluj Adam Moga pentru o constatare sau la orice alt mecanic priceput la 4x4 din tastatura nu se rezolva. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: probleme carait in 4x4 sal am demontat grupu fata si este ok mai ramane cutia de transfer o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Re: probleme carait in 4x4 ai si desfacut bucati grupul fata? dat jos coroana scoase pinioane planetare,scoase sateliti? daca toate astea sunt ok si este reglat bine atunci mai ramane lantul din cutie transfer suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: probleme carait in 4x4 Cum ai rezolvat problema? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Decembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2012 (editat) Re: probleme carait in 4x4 sal am schimbat cutia de viteze cu tot cu reductor si cutie de transfer si sa rezolvat problema,eu zic ca o fost din cutia de transfer o zi buna si spor la treaba Editat Decembrie 23, 2012 de FEDEADY corectez scrisul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 (editat) Re: probleme carait in 4x4 sal am schimbat cutia de viteze cu tot cu reductor si cutie de transfer si sa rezolvat problema,eu zic ca o fost din cutia de transfer o zi buna si spor la treaba cutie de transfer sau reductor e acelasi lucru,doar expresiile sunt diferite bine ca s-a rezolvat treaba Editat Decembrie 23, 2012 de Astral suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate