Kibitz Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Salut, Google a lansat serviciul Google drive prin care pune la dispozitia utilizatorilor spatiu de stocare on-line de 5 GigaBytes. Mai mult decat atat, fisierele (si dosarele) pot fi partajate; pot fi incarcate foarte usor folosind drag-and-drop direct in fereastra cu google drive. Tot aici apar si fisierele din google docs (pentru cei ce nu stiu - puteti edita on-line fisiere de tip word, ecxel, etc.). Idei: :B - In loc sa mai trimitem unii altora manuale de service si alte fisiere prin situri de transfer de unde dispar peste catva timp, putem partaja fisierele din google drive. - In loc de a pune imaginile pe imageshak le putem tine tot pe Google Drive. Adresa este aici. Sorin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) Tare de tot. Sa-i sharuim tatucului Google tot ce stim noi. Pe mine si Transfer ma sperie si-l evit cat pot. Numai alea de la serviciu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) Sa-i sharuim tatucului Google tot ce stim noi. da' bine ai zis! eu de cand am aflat ca Google se tine de prostii pe ascuns, am facut alergie la Android, si n-am avut liniste pana nu am scapat de el... inainte, serviciile secrete cheltuiau sume fabuloase pe echipamente si personal ciripitor, insa acum, lumea e atat de... ca-si da in gat toata viata, moka! e greu sa te feresti in ziua de azi de "curiosi", dar sa te servesti singur si moka unora care-s dovediti deja ca banditi, gen Google si Facebook, e incredibil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) Mai, nu zice nimeni sa tineti acolo documentele cu date importante sau fotografiile cu prietenele din tinerete (despre care daca ar afla SECU' v-ar santaja la neveste :grin:). Dar documentele pentru care nu "doare" cred ca se pot pune....:shock: aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) nu conteaza ce pui acolo, sau mai bine zis, CONTEAZA ABSOLUT TOTUL. inca de acum cativa ani, exista unele "institutii" de prin SUA care afirma cu nonsalanta ca pe baza gunoiului menajer "aruncat", ei pot stabili cu o precizie de peste 95% cate persoane traiesc intr-o locuinta, ce sex au, varsta, preferinte, afectiuni, etc... poate unii vor spune: si ce-i cu asta? cu ce ma poate afecta pe mine? pai problema este extrem de complexa, si toate chestiunile astea ne afecteaza pe toti locuitorii planetei. oricum, sistemul cunoaste deja foarte mult despre noi, si foloseste aceste informatii impotriva noastra. de ce sa-i ajutam tocmai noi sa faca asta? uitati-va in jur si vedeti cum oamenii nu mai au capacitatea sa reactioneze, sa-si apere interesele si drepturile... si cum renunta foarte usor la libertatea si bunastarea personala... de ce? poate pentru ca sistemul stie deja cum sa-i serveasca sclavia astfel incat omul sa o perceapa altfel, iar dupa ce vede ca nu-i este bine, oricum nu se mai poate intoarce la ce a fost... si deja s-a obisnuit si el cu noua conditie. subliniez: nu trebuie sa fim paranoici, doar precauti si inteligenti. si sa ne ferim macar de situatiile clare de furaciune si prosteala, cum sunt Google si Facebook si altii asemenea lor, dovediti deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) Salut, Google nu sunt singurii care pun la dispozitie un astfel de serviciu. Alte posibile optiuni sunt: - skydrive (al Microsoft) - dropbox Nici eu nu sunt fan Facebook, dar nu vreau sa degenereze topicul intr-o discutie despre teoria conspiratiei. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) Corect! Serviciul exista, cine vrea sa il foloseasca, o va face. Cand foloseti servicii gratuite, important e sa fii constient de riscuri ca sa stii ce-ti asumi. Si daca americanii vor sa ma caute in fecale, sunt invitatii meu. De-i drequ! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cctehnic Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Google Drive - 5GB (gratuit) era de asteptat ca baietii de la Google sa lanseze ceva pentru toata lumea de tip "cloud" ... pana la urma sa nu uitam ei au oferit primii una dintre cele mai mari capacitati la mail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate