symy139 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Vitara Der Panzer Daca tot ai actele de autoutilitara, inceraca pe cat posibil sa indeplinesti conditiile de autoutilitara, adica bancheta spate lipsa, perete despartitor compartiment marfa, eventual geamuri laterale inchise (cu toate ca vad ca e varianta soft/hard top a ta), si dai bice cu inmatriculatul, mai trage o sfoara/doua ca sa te ajunga putin taxa de prima inm. Daca reusesti sa scapi de ea, cu banii care ii salvezi o sa iti faci 3 bare spate cu tot cu suporti de canistre si plinul facul in ele :wink:, ca sa ai de rezerva. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 Re: Vitara Der Panzer de acord cu ce spun colegii.... las-o cat mai "ca in acte" ca sa nu ai probleme... si inca un lucru?!?... cum e utilitara in acte daca e soft top? offtopic: eu trebuie sa fac identificarea la a mea si are schimbat motorul (am actele de germania ale masini de pe care s-a luat motorul, este acelasi tip, tot benzina, tot carb...etc)... in cazul asta cum procedez? ma duc pur si simplu la RAR cu masina, actele ei, actele masinii donatoare si....? mai platesc ceva? mai trebuie ceva acte aditionale? multumesc mult si va rog daca puteti raspunde pe privat ca sa nu poluam topicul omului. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 (editat) Re: Vitara Der Panzer Daca tot ai actele de autoutilitara, inceraca pe cat posibil sa indeplinesti conditiile de autoutilitara, adica bancheta spate lipsa, perete despartitor compartiment marfa, eventual geamuri laterale inchise (cu toate ca vad ca e varianta soft/hard top a ta), si dai bice cu inmatriculatul, mai trage o sfoara/doua ca sa te ajunga putin taxa de prima inm. Daca reusesti sa scapi de ea, cu banii care ii salvezi o sa iti faci 3 bare spate cu tot cu suporti de canistre si plinul facul in ele :wink:, ca sa ai de rezerva. Sunt programat la RAR poimaine dimineata, sper sa treaca cu bine ca mi-a expirat certificatul provizoriu de 2 saptamani si mor ca nu pot sa merg cu ea! Diseara scot bancheta sa n-am probleme, dar n-am perete despartitor compartiment marfa... da-o naibii ca doar n-or fi in halul asta... Sunt cu sforile intinse la maxim, pilele ascutite si tot ce mai trebuie ca sa razbim in gunoiul asta de birocratie postcomunista infecta :fr: cum e utilitara in acte daca e soft top? Asta m-am intrebat si eu cand am luat-o si sincer asta m-a convins sa o iau :grin: In talonul de Olanda scrie negru pe ...galben-verde... ''commercial'' :wink: Editat Iulie 25, 2012 de Jimmy The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Vitara Der Panzer a mea e utilitara scrie pe talon TRUCK, talon bulgaresc si nu am perete despartitor cred ca important este tipul vehuculului sa fie N1G asta trebuie am si carburator si sunt non-euro din 92 succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat August 1, 2012 Autor Partajează Postat August 1, 2012 Re: Vitara Der Panzer S-a incheiat povestea cu inmatricularea, exact cum era de asteptat...Am pierdut trei luni degeaba si m-am chinuit de pomana. La RAR m-au anuntat sec ca masina este non-euro (taxa 1430 de euro), n-a mers nimic si am facut-o frumos pe Bulgaria economisind 1100 de euro. Am fost placut impresionat de cum a mers treaba cu inscrierea la capatanosi, ma asteptam la tiganie mai mare dar a fost chiar ok, e pe numele meu pe carte si pe talon. Asta e...sincer singurul lucru de care imi pare rau e ca dam bani la bulgari, in rest, absolut nimic! Pentru mine important e ca pot sa o alerg acum linistit pe coclauri si ca intru in concediu :ap:jp1 The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Re: Vitara Der Panzer welcome to the club! bulgaria is the best. Sa ai parte de ea si sa te bucuri de numerele bulgaresti plimbandu-te prin cat mai multe paduri. Sa ma :fk2 pe RAR si pe prostii care nu stiu cum sa tina niste banuti destul de frumosi la noi in tara... bravo, ai facut o treaba buna cu bulgaria :wink: Spor la treaba cu masinuta si ... sa vedem poze din concediu... drum bun!:1100643094::cort Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Re: Vitara Der Panzer Multumesc mult! :h5 Asa sa fie! Vin si pozele cand ma intorc!:grin: The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Septembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2012 (editat) Re: Vitara Der Panzer Deci concediul s-a terminat de ceva timp, foarte frumos, masina m-a uimit de cateva ori cu ce poate sa faca, dar din pacate vine si o veste proasta...grupul pe spate e distrus, nu imi explic de ce...:cr1 Saptamana trecuta mergeam prin Bucuresti, normal, fara 4x4 cuplat si dintr-o data a bubuit ceva in puntea spate. N-am vazut nimic atunci pe loc, dar abia am ajuns acasa, cu un zdranganit oribil de imi venea sa imi trag o caciula pe fata ca se uita toata lumea:ig Intr-un final am dus-o la baieti, am vazut ca avea un cucui pe grupul spate, totul distrus in grup, etc... Partea buna e ca i-am tras si o distributie si o revizie cu ocazia asta. Aveti vreo recomandare de unde sa-i iau o punte spate? Cateva poze din concediu :D Editat Septembrie 2, 2012 de Jimmy The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: Vitara Der Panzer Ce a cauzat defectarea ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: Vitara Der Panzer blestemul Babelor si al Sfinx-ului :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Septembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Vitara Der Panzer blestemul Babelor si al Sfinx-ului :grin: :ha::ha: Probabil ca eu am fost ultima picatura dupa reclama la bere :)) Habar n-am ce a cauzat! Mai ales ca atunci cand s-a intamplat nu era cuplat 4x4...Probabil din cauza uzurii...o mai fi fost si putin solicitata cand am urcat pana acolo. Dar sa se intample dupa aproape 2 saptamanii...dubios! The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 3, 2012 Partajează Postat Septembrie 3, 2012 Re: Vitara Der Panzer Daca esti interesat de o punte spate, am eu una completa, grup, punte, planetare, ferodouri, tamburi. Trebuie doar sa imi zici ce configuratie de pinion/coroana aveai pe masina. Puntea mea, e de pe o vitara dupa 96, dar am sa numar si eu dinti ca sa fii sigur. pentru info suplimentare, ai datele de contact in semnatura. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Vitara Der Panzer Am gasit una mai aproape, la Ramnicu Valcea, din acelasi an, 100 de euro, 500 de lei cu tot cu transport...am vazut cam tarziu ce ai postat...Azi ajunge. The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Vitara Der Panzer Nui prb...oricum nu o am la vanzare, doar ca am zis sa o pastrez ca piesa de schimb. Dar, se pare ca puntea spate e mult mai rigida decat pot eu sa o solicit :old. Dar, in cazul tau, se pare ca nu :al. Spor la mesterit! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Vitara Der Panzer Nu cred ca e meritul meu, cel mai probabil trag ponoasele fostului proprietar...:hm Mersi! :grin: The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 (editat) Re: Vitara Der Panzer De cand n-am mai scris am mai lucrat putin la estetica interiorului, am dat pragurile de inox jos si am mai satisfacut niste pitici de pe creier :grin: Editat Ianuarie 24, 2013 de Jimmy The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozenel Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Vitara Der Panzer presupun ca piticii astia ii are toata lumea la un moment dat. abia astept.... o mai ninge oare iarna asta??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate