Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

electrician priceput pentru Disco 3

bogdan.harja

Postări Recomandate

Salut,

Am un Discovery 3 fara navigatie caruia vreau sa ii instalez o unitate aftermarket - ceva de genul asta http://www.alibaba.com/product-gs/543343027/7_Inch_LANDROVER_DISCOVERY_3_Car.html. Problema este ca cei de la care o iau nu au instructiuni de instalare, iar eu vreau sa ma asigur ca inainte de a da banii sunt sigur ca o pot instala.

Stiti pe cineva priceput? Similar cu baietii din Rahova pentru mecanica :), dar pe electrica/accesorii.

Merci,

Bogdan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: electrician priceput pentru Disco 3

Salut,

Am un Discovery 3 fara navigatie caruia vreau sa ii instalez o unitate aftermarket - ceva de genul asta http://www.alibaba.com/product-gs/543343027/7_Inch_LANDROVER_DISCOVERY_3_Car.html. Problema este ca cei de la care o iau nu au instructiuni de instalare, iar eu vreau sa ma asigur ca inainte de a da banii sunt sigur ca o pot instala.

Stiti pe cineva priceput? Similar cu baietii din Rahova pentru mecanica :), dar pe electrica/accesorii.

Merci,

Bogdan

pe disco 3 nu am montat inca asa ceva ....de obiei sunt ''plug and play'' ....daca nu se potrivesc din prima la mufe exista adaptoare ....

dar din experienta pot sa spun ca de cele mai multe ori ''jucariile'' astea

care fac de toate mai putin cartofi prajiti nu exceleaza nici prin fiabilitate nici prin calitate...ori merg prea incet ori e blocheaza partea ea mai urata este ca unele trebuiesc conectate la reteaua CAN(reteaua de calculatoare a masinii pentru a ''vedea'' butoanele de pe volan) si se intampla de o mai dau peste cap ...sincer nu sfatuiesc pe nimeni sa si amestece o masina gen disco 3 cu chinezarii din astea .....

Link spre comentariu

Merci pt raspuns!

Problema e ca nu prea sunt alternative; sau cel putin eu nu am gasit pana acum. Unitatea originala este foarte scumpa, navigatia destul de putin folositoare, iar ca sa aduci alt semnal video in ea ai ceva de munca...

Stii altceva care poate fi montat pe Disco3 si sa se potriveasca? In afara de cel montat de Cristi S (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64849-navigatie-Disco-3&highlight=navigatie) sau de cele de pe disco3.co.uk.

Decat nimic as incerca una chinezeasca; inteleg ca ai incerca un montaj?

Bogdan

Link spre comentariu

Lasa-le naiba de chinezarii. Dupa ce ca se aud ca o cizma, nu sunt bune de nimic. Numai batai de cap o sa-ti dea o prostie din aia. Cauta ceva de calitate.

Link spre comentariu

:) ok, am priceput mesajul, caut ceva de calitate...

Oricum nu vreau sa o folosesc pt audio, sistemul original se aude foarte bine; vreau sa o folosesc numai pentru navigatie si camera marsarier.

Bogdan

Link spre comentariu

Lasa-le naiba de chinezarii. Dupa ce ca se aud ca o cizma, nu sunt bune de nimic. Numai batai de cap o sa-ti dea o prostie din aia. Cauta ceva de calitate.

complet deacord singurul lucru multifunctional adevarat e briceagul ala elvetian de la victor inox:ha:

montat pe tuareg toaca bateria

montat pe passat 3c se cearta cu comenzile de pe volan

montat pe ford focus amesteca comenzile de pe volan se aude in 3 boxe

montat pe golf 5 suna ca o cizma

la toate merge navigatia greu

Editat de nae rx 4
Link spre comentariu

Salut ! I-am transmis deja lui Bogdan detalii despre sistemul meu de navigatie de pe Discovery. Nu este un sistem all in one ci format din 3 componente separate :

1. DVD player (in torpedou)

2. Garmin GVN 53 (in torpedou)

3. Monitor fixat in locul unde se monteaza cel original cu 3 sau 4 intrari pentru diverse accesorii din care 2 ocupate de cele de mai sus.

Pentru cei care vad acest topic si vor mai multe detalii despre cum se comporta sistemul sa-mi dea PM.

*Pot spune ca pe Santa Fe nu-mi face probleme "chinezaria" pe care am montat-o acum 4 ani dar nici extraordinara nu este.

Bafta !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare