Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbator cald/rece suzuki samurai

DNL

Postări Recomandate

salutare, am o problema cu robinetul de la radiatorul de incazire la un samurai, practic nu mai inchide si a ramas pe deschis, baga caldura non stop, nu am gasit sa cumpar asa ceva, aveti idee cu ce robinet (de la ce marca auto) ar putea fi compatibil ? multumesc anticipat pentru ajutor!:cl Editat de DNL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: schimbator cald/rece suzuki samurai

Daca umbli direct la robinet, nu prea are cum sa nu inchida.Vezi ca este cumva in partea stinga cum e uiti sub capota, pe panoul din spatele motorului.Si eu am patit acelasi lucru, si sarise sirma care comanda robinetul, de pe tija din bord.

Link spre comentariu

Daca umbli direct la robinet, nu prea are cum sa nu inchida.Vezi ca este cumva in partea stinga cum e uiti sub capota, pe panoul din spatele motorului.Si eu am patit acelasi lucru, si sarise sirma care comanda robinetul, de pe tija din bord.

am verificat si cum spui tu, am inchis direct din parghie manual, dar tot nu inchide ..si pe caldura asta mare bucurie

Link spre comentariu

am verificat si cum spui tu, am inchis direct din parghie manual, dar tot nu inchide ..si pe caldura asta mare bucurie

La fel se intampla si la mine, ramasese robinetul pe deschis si baga caldura non stop. Daca te uiti sub capota vei observa ca robinetul e ca un fel de pistonas impins de cablul ce vine de la butonul din bord. Chiar daca angrenajul pare a functiona, apasa cu degetul pistonasu ala. La mine impins cu degetul s-a mai miscat vreo 5mm si s-a inchis pana la urma.

Va salut !

Link spre comentariu

Eu am pus de Dacie si merge perfect. Vezi ca sunt 2 tipuri: cu 3 tevi si cu 2 tevi. Parca Samuraiul are cu 2 (o intrare o iesire). Oricum se potriveste de minune. Singurul dezavantaj este ca schimbi iarna / vara de sub capota.

Dragos

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare