Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme directie M

LAZ

Postări Recomandate

Sambata am iesit cu m-ul sa fac cateva probe cu noua suspensie sa vad cam ce ar mai fi de lucru si dupa ce l-am tot bagat si scos din santuri m-am trezit ca vira doar in stg.,foarte mult si in dreapta abia daca puteam indrepta rotile....!Am ajuns la garaj si am verificat: levierul cu nuturi de la caseta-OK,capetele de bara la fel,am virat la rece si axul de volan nu se invarte in gol(pe nuturile mici).Am sesizat cand am plecat in probe ca aveam socuri in caseta la virat dar am zis ca se va aerisi insa am patit asta.Caseta e servo de aro ,nu am desfacut asa ceva si ma intrebam daca a mai patit cineva situatia asta.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme directie M

Adica ai servo numai spre stanga, spre dreapta trebuie sa pui trei maini sa tragi? naspa, cauta alta caseta... eventual adapteaza una care sa nu fie de Aro. Am mai vazut caseta de Aro care mergea servo numai intr-o directie (tot stanga parca)

Link spre comentariu

Asa mi-au mai spus si altii ca mai merg doar intr-o parte si in cealalta greu dar la mine mergea mult mai mult in stg. si deloc in dr.?

Link spre comentariu

Daca tot sa stricat poti sa adaptez o directie full hydro...se poate pune un cilindru de la un stivuitor sau daca vrei poti sa puii si de la un ifron romanesc, numai ca o sa curga dupa o vreme...de exemplu poti sa puii un cilindru de la danfos care este super bun si nu este nici scump....ceva asemanator

Christian Dan :grin:
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am repozitionat levierul,am aerisit si am dat o tura-merge binisor si deocamdata nu are nici o simptoma.Sa speram ca a fost o exceptie...

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare