LADA17ABS Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Omologare Xenon Cluj Napoca Eu am ales Becuri asa cum am spus de la o firma consacrata, au aceeasi wataj dar lumina acum este intradevar buna. Nu am vrut sa pun cu wataj mai mare deoarece riscam instalatia electrica si orbirea partenerilor la trafic. Este adevarat ca xenonul distruge farul in timp, atacand sticla si oglinda mult mai repede decat un bec? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Omologare Xenon Cluj Napoca Xenonul functioneaza la o temperatura mult mai joasa decat becul cu incandescenta clasic sau halogen. Deci nu are cum sa strice oglinda farului xenonul iar despre "sticla" care mai nou la toate masinile e policarbonat (plastic), nici gand. Avantajul la policarbonat e ca rezista mai bine dpdv mecanic dar sticla e superioara ca rezistenta la factorii externi, in timp. Eu am folosit la faruri si restul caroseriei un sealant permanent (Optimum Opticoat 2) care are rolul unei bariere de poliuretan, foarte rezistenta la zgarieturi si cu proprietati hidrofobe, astfel protejand materialul din care e facut farul si lacul de pe masina care la japoneze e vai mama lui cat e de moale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Omologare Xenon Cluj Napoca E bine stiut ce ai spus, doar ca am inteles ca anumite raze, radiatii creeaza o imbatranire prematura a oglinzii de far si a "sticlei" acestuia. Adica plasticul in prezenta acelei lumini este supus la un fenomen de imbatranire accelerat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yamaha Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Omologare Xenon Cluj Napoca Da, intr-adevar, in RO, xenoanele aftermarket nu se pot omologa. Din cate stiu, pentru xenoane e obligatoriu sa ai autoleveling sa spalator de faruri. Un bun reglaj al farurilor, facut ca la carte, si in cazul xenoanelor aftermarket sa nu ar mai orbi. Asta tine insa de respectul nostru fata de ceilalti participanti la trafic. Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift Toyota Land Cruiser D4D 2007 0726375667 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yamaha Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Omologare Xenon Cluj Napoca Cum spunea si Kingy mai sus, in cazul xenoanelor, "designul" sticlei de far e unul special. In marea lor majoritate, masinile cu xenon din fabrica sunt dotate cu lupa corectoare. Jeep Wrangler YJ 1995 2,5 L - 4 " lift Toyota Land Cruiser D4D 2007 0726375667 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate