ramoon Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Salut! Intrucat va trebui curand sa schimb gumele, ma gandesc sa trec pe AT-uri. Preponderent sunt folosit on-road, cu unele iesiri ocazionale in off. Dimensiunea de 235 / 65 / 17, nu este prea uzuala si singurele gasite exact pe dimensiune ( nu vreau sa le schimb), cu protectie la janta si sa fie M+S sunt Continental Cross Contact AT 235/65/R17 108H http://www.tyretest.com/4x4_tyres/continental/conticrosscontact_at/index.html. Ce parere aveti de acest model - l-a folosit cineva? Prima optiune ar fi General Grabber AT2, dar nu am gasit pe net exact pe dimensiune. Alte propuneri - sugestii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT M-am uitat sa vad ce zic review-urile de pe acelasi site : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT M-am uitat sa vad ce zic review-urile de pe acelasi site : Destul de bine zic de General Grabber AT... care arata interesant. Din pacate pare sa fie facut in f putine dimensiuni :( Sorry pt offtopic! Nu stiu despre AT-urile de la Conti, din pacate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ramoon Postat Mai 16, 2012 Autor Partajează Postat Mai 16, 2012 (editat) Re: Info - Continental Cross Contact AT Da, asta e problema - sunt in putine dimensiuni. Din testele respective reiese ca Conti ar fi putin peste BF-G la cateva categorii, ceea ce nu prea imi vine sa cred. General Grabber AT - nu ma tenteaza profilul...- doar AT2. Totusi, eu cred ca una e parerea unui posesor si alta teste pe diverse sit-uri - de asta sunt curios daca le-a folosit cineva. Editat Mai 16, 2012 de ramoon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Functia "Cautare avansata"......AICI.....pentru General Grabber AT a gasit cel putin doua topicuri interesante pentru tine : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64361-General-Grabber-AT2-205-75R15-97T&highlight=Grabber http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63858-Goodyear-MT-R-sau-General-Grabber-AT2&highlight=Grabber .....ar mai fi vreo doua topicuri, dar iti las tie placerea descoperii lor........... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 (editat) Re: Info - Continental Cross Contact AT Da, asta e problema - sunt in putine dimensiuni. Din testele respective reiese ca Conti ar fi putin peste BF-G la cateva categorii, ceea ce nu prea imi vine sa cred. General Grabber AT - nu ma tenteaza profilul...- doar AT2. Totusi, eu cred ca una e parerea unui posesor si alta teste pe diverse sit-uri - de asta sunt curios daca le-a folosit cineva. Primii "pasi" Off-Road, i-am facut pe General Grabber AT2. Recomand cu încredere :y P.S.: General Grabber apartine concernului Continental (ca si: Uniroyal, Semperit, Barum, Simex si multe altele):wink: Editat Mai 16, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Functia "Cautare avansata"......AICI.....pentru General Grabber AT a gasit cel putin doua topicuri interesante pentru tine : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64361-General-Grabber-AT2-205-75R15-97T&highlight=Grabber http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63858-Goodyear-MT-R-sau-General-Grabber-AT2&highlight=Grabber .....ar mai fi vreo doua topicuri, dar iti las tie placerea descoperii lor........... Topicurile de care spui vorbesc despre Grabber AT2 care e un model diferit de Grabber AT, dupa cum se vede si in postul tau unde ai pus pozele cu rezultatele la teste. De fapt din postul acela al tau mi-a aparut interesul pentru ele. Oricum, cred ca i-am cam facut varza topicul omului, care in titlu intreba de Conti AT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ramoon Postat Mai 17, 2012 Autor Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Functia "Cautare avansata"...... .....ar mai fi vreo doua topicuri, dar iti las tie placerea descoperii lor........... Le-am studiat... tocmai de asta am spus ca preferate sunt General AT2 :wink: Am sa mai "sap" dupa dimensiuni - pe sit-ul oficial sunt doar apropiate : 245/70R17 ; 255/65R17 - si vreau sa merg pe dimensiunile din talon - sa nu am eventuale probleme cu politia sau la CASCO - astia se iau de orice... Pe un singur site din Ro am gasit data dimensiunea mea la AT2, dar cred ca este o greseala, deoarece sunt produse doar modelul AT pe 235/65/17. Am sa sun sa ma lamuresc. Primii "pasi" Off-Road, i-am facut pe General Grabber AT2. Recomand cu încredere :y P.S.: General Grabber apartine concernului Continental (ca si: Uniroyal, Semperit, Barum, Simex si multe altele):wink: Multumesc - frumoase poze. Acum, m-am mai linistit - ca sunt marca a aceluiasi producator - ar trebui si calitatea si performantele lui Conti AT sa fie corespunzatoare.. Daca pana la urma nu gasesc General AT2, ma resemnez cu Conti AT. Dar, totusi astept pareri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT General Grabber AT2 nu se mai fabrica, fiind inlocuit de AT. Pentru un cauciuc AT2 taiat, am luat 2 AT (desi am cautat in multe locuri si tari AT2), si pot spune ca sunt bune ca si comportament, mai putin zgomotoase, am 4-5000 km cu ele. S-ar putea ca Continental AT sa aiba aproximativ aceeasi compozitie si sa fie folosit brandul doar pentru a intra si in niste echipari de fabrica (de ex. LR Defender noi vin cu Conti AT). Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 17, 2012 Partajează Postat Mai 17, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Daca pana la urma nu gasesc General AT2, ma resemnez cu Conti AT. Dar, totusi astept pareri... De AT2 e plina piata (numai daca fireste, nu vrei cine stie ce marimi "exotice") http://www.reifentiefpreis.de/reifen_suche.php?suche=general+grabber+at2&gclid=CPOO2O7_hrACFcfP3wod53g7jw Daca totusi nu gasesti, mai exista cîteva variante înainte de "Conti": http://www.offroadreifen.com/reifenmarken/reifen-SUV-Gelaendewagen.php Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 (editat) Re: Info - Continental Cross Contact AT Salut. In aceasta dimensiune gasesti anvelopele Goodyear Wrangler MTR, vazusem pe internet unele de vanzare. Bafta ! Editat Mai 18, 2012 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ramoon Postat Septembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2012 (editat) Re: Info - Continental Cross Contact AT Am montat gumele noi ContiCrossContact AT 235/65 R17 XL 108H, M+S si ca prima impresie, sunt cu totul altceva fata de fostele Goodyear Fortera II M+S.. La aceeiasi pesiune (2,3) absorb mult mai bine denivelarile, fara a avea tendinta celor dedicate de iarna de a parea putin greoaie la directie. Sunt mai silentioase la drum si pe portiuni cu denivelari si striatii proeminente longitudinale (unde s-a decoperat soseaua ~50m), pastreaza directia fara probleme, fata de cele vechi, care aveau tendinta sa treaga stanga-dreapta dupa cum era drumul de rau. In continuare ramane sa vad cum se comporta prin offroad si prin zapada. Am sa le tin cat pot de mult in iarna, dupa care voi trece pe Nokian-urile din dotare. Editat Septembrie 17, 2012 de ramoon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Buna ziua, O noua impresie dupa cativa KM? Pe ploaie cum se comporta , la franare au tendinta sa alunece? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ramoon Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Pana acum, pot spune ca sunt multumit de alegere. Am iesit putin pe munte, gumele se comporta foarte bine, dupa parerea mea. Inca nu am avut ocazia de namol, dar sigur va apare si asta... Pe ploaie nu dau impresia sa piarda aderenta - nici in curbe luate mai tare, nici la franare. Sunt curios pe zapada / ghiata - mai e un pic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Multumesc pentru raspuns, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ramoon Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Info - Continental Cross Contact AT Revin cu impresii dupa prima zapada mai mare. Pe polei / ghiata se comporta rezonabil, fara a exagera - pe serpentine, in curba am fortat putin acceleratia si a dat sa fuga usor spatele, dar aveam doar tractiunea spate (era pojghita de ghiata pe sosea). Pe zapada (in 4x4) aderenta comparabila cu cele dedicate de iarna ( am Nokian WR SUV ), prbabil datorita profilului mai "agresiv", dar mai slabute putin la franare. Fiind AT-uri M+S, consider ca este un compromis rezonabil pentru toate anotimpurile si tipurile de drum. Oricum, de acum ma duc sa le schimb cu Nokian-urile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ess1902 Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Vreau sa echipez un Suzuki Jimny cu continental cross contact at. (Apropo anvelopele originale bridgestone dueller ht noi sunt de vanzare pentru cine este interesat pm). Doresc sa achizitionez continental pentru ca par a fi o alternativa mai buna si pentru un pic de noroi dar fara a afecta mult comportamentul pe asfapt. Stie cineva cum se comoporta pe noroi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ess1902 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Am reusit in sfarsit sa echipez masinuta cu Continental AT. (a trebuit sa astept 3 saptamani pentru ca s-au adus doar pe comanda) si acum citeva impresii de inceput: -aspectul este peste asteptari; profilul mi se pare foarte " adanc" ; seamana cu BFG AT. Ce nu seamana este talonul care mi se pare mult mai " moale" la atingere; - pe asfalt sunt silentioase pana la 90- 100 kmh. Dupa aceeea incepe incet sa se auda un fel de huruit care provine de la profilul destul de agresiv; franarea este mult mai buna fata de cauciucurile de iarna (impresiile sunt pentru drum ud) -pe noroi: am intrat in noroi nu foarte lichid dar lutos, destul de alunecos pe o panta relativ pronuntata. Masina s-a comportat peste asteptari, am urcat pana la jumatatea pantei doar cu tractiune spate dar cu demaraj. Cu 4x4 m-am tot jucat cu ea si mi se pare super la conditiile alea in franare si accelerare. Mi s-a parut un pic instabila lateral (dar e si prea devreme sa ma pronunt si nici nu am practic nici o experienta in noroi si in general in offroad). Nu stiu deocamdata cum se comporta in noroi mai adanc sau lichid, dar o sa fac update. Din nefericire nu am reusit sa le montez la inceputul wk-endului, pentru ca daca faceam asta aveam ocazia sa va spun si despre cum se comporta in zapada, insa mai este timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Legat de pret ne poti spune cat ai dat pe ele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ess1902 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT 370 parca am dat dar problema a fost ca au trebuit facute la comanda. Am cautat si pe net la magazine online specializate si toti mi-au zis ca nu mai au pe stock si ca oricum e o anvelope "veche" si ca nu se mai produce. Toti au incercat sa ma convinga sa aleg GY wrangler. Am asteptat 3 sapt dar avantajul e ca am anvelope cu DOT 1316:ha1 . Sunt fabricate in Cehia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT ...i toti mi-au zis ca nu mai au pe stock si ca oricum e o anvelope "veche" si ca nu se mai produce.... Tot ce nu au ei pe stoc e vechi, nu se mai produce, nu merita cumparat, etc.... Comertul nostru ... bleah Din pacate sunt din ce in ce mai putini oamenii de vanzari pe care te poti baza cand vrei sa cumpari ceva, oamenii pe a caror recomandare / opinie sa te poti baza - si sa fie o recomandare bazata pe experienta si pe cunostinte, nu pe comisionul din spatele vanzarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ess1902 Postat Mai 2, 2016 Partajează Postat Mai 2, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Update 2 cu privire la crosscontact At. Le-am incercat pe mai multe tipuri de teren si pentru o utilizare sosea/teren sunt perfecte. Ce este uimitor este confortul deosebit pe drumuri de macadam stricat, forestiere cu pietre iesite etc. De asemenea in noroi moderat sunt foarte bune, pentru ca au un profil pentru noroi pe margini. Zgomotul pe asfalt este redus. Singurul minus (logic) este ca aduna pietre in ele, pietre care se elimina destul de greu singure si mai trebuie scoase cu mana. Una peste alta le recomand, mai ales pentru jimny unde alternativele la marimea standard sunt limitate. As fi extrem de curios de o comparatie in noroi la 2 masini identice cu bfg at care din pct meu de vedere sunt etalonul pentru at. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ess1902 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Dupa ce inainte de a le achzitiona am cautat cu disperare filmulete despre cum se comporta anvelopele astea in teren, acum din intimplare am gasit un promo pentru defender dotat cu CC AT. Vizionare placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: Info - Continental Cross Contact AT Pe mine nu m-au dat pe spate. AM pe masina discovery standard 205/80/16 ..pot spune ca sunt mai moi la talon, cand iei curbele cu viteza mai mare simti cum se culca efectiv. Sunt moderat ......spre bine. ca raport. Le-am luat in 2013. de la Ploiesti ca in Bucuresti erau prohibitive la vremea aia.La ploiesti au fost 800 cu tot cu montaj. Pe fata le-am schimbat anul trecut am doar pe spate acuma. Pe fata am alte tipuri mai zgomotoase.e.Habar nu am care mai este pretul pe ele in anul 2016. Daca vre-ti maine va spun firma...stiu doar ca le comandam si peste o zi sau 2 mergem cu copii in plimbare pana la ploiesti ....un strejnic un zbor un mac.....si aia ee decat 3 milioane in plus si fara montaj la bucale.... de zici ca sunt livrate de bijutieri...la Cartier Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_1 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 (editat) Re: Info - Continental Cross Contact AT Am comandat si eu 2 bucati pt jimny. Aveam o taietura relativ superficiala si o gaura cam pana la jumatatea peretelui cauciucului pe interior la cele vechi, chiar aproape de jenti. Nu imi explic cum am realizat isprava, dar stiu sigur ca de acum voi verifica cauciucurile inainte sa ies pe sosea si mai ales sa gonesc pe autostrada. Revin cu pareri. Le-am luat ca sa am ceva mai multa aderenta in nori fara sa sacrific prea mult comportamentul pe sosea. Editat Iunie 16, 2016 de adi_1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate