RAKE Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Cum pot izola toba fata de podeaua masinii,pentru ca se incinge foarte tare si toata caldura o transmite in masina, masina fiind un aro pe benzina Kopilot KOALA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: izolare toba+galerie fata de podea Cred ca ar ajuta o banda termoizolanta, din cea care se foloseste in tuningul auto : Link-ul site-ului de unde se poate achizitiona, ti-l dau pe pm. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAKE Postat Mai 22, 2012 Autor Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: izolare toba+galerie fata de podea iti multumesc,cred ca este cea mai buna solutie,banda izolatoare,pentru ca, galeria este aproape de podea,am incercat si cu table de aluminiu cu distantiere dar nu face fata,astept adresa cu benzi. Kopilot KOALA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: izolare toba+galerie fata de podea Astral, ma intereseaza si pe mine site-ul. giani.supiala@ammonit-keramik.ro Multumesc, KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate