tdd70 Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Re: apa in habitaclu stalp parbriz sofer Multumesc Fery, dupa ce am citit informatia tehnica de mai sus, aproape 100% ca asta ar putea fi. Oricum, cand am sa desfac sa verific/repar, am sa scriu si aici. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Iulie 3, 2015 Partajează Postat Iulie 3, 2015 Re: apa in habitaclu stalp parbriz sofer Multumesc Fery, dupa ce am citit informatia tehnica de mai sus, aproape 100% ca asta ar putea fi. Oricum, cand am sa desfac sa verific/repar, am sa scriu si aici. Salutare! Daca ai problema aratata mai sus atunci apa nu ar trebui sa ajunga la parasolar ci doar in coltul de sub acel loc.Ca sa ajunga la parasolar,apa ar trebui sa urce cumva acolo si cam grau de crezut ca se poate asa ceva.Eu am avut si problema de etanseitate a caroseriei acolo la streasina din coltul acoperisului si dupa ce am rezolvat-o intr-adevar nu s-a mai umezit in zona de dedesubt dar a continuat sa se umezeasca spre parbriz si desupra parasolarului acolo apa venea de la trapa.Cerceteaza si vezi.Succese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate