alexbikerul Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Salut, vreau sa schimb motoru la patrol sa pun de 4,2 pt ca la 2,8 am prajit chiulasa.Am un patrol complet cu 4,2 si vreau sa stiu ce trebuie sa iau dupa el ca sa mearga si cam ce modificari trebuie sa fac.multimesc Editat Mai 26, 2012 de Astral mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 26, 2012 Autor Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 chiar nimeni nu poate sa imi dea cateva detalii despre aces lucru. vreau sa stiu ce trebuie sa schimb ca totul sa fie functional masina cu 4,2 este completa mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 2.8 tau e cu volan stinga parca nu? .... pe urma nu schimbi doar motoru ci si cutia ... in rest nu te incurca in amanunte de genu " ce am nevoie ca sa schimb motoru de 2,8 cu unu de 4,2 " ce astepti sa ti se daie o lista cu furtunase , surubele ,fire , ??? . Cazul tau e cel mai fericit atunci cind ai sansa sa ai masina donatoare intreaga , ideea este sa gasesti omu potrivit sa faca operetiunea asta adica mecanicu care a mai schimbat vre-o spe. motoare si cutii , pe urma si el te va dumeri pe parcurs pentru ca tot timpul apare cite o surpriza , forumul e mare , tara e plina de piese de patrol, eu chiar nu vad unde sau ce te poate inpiedica sa te apuci de treaba de maine de exemplu , daca o sa-ti lipseasca ceva doar iti vin de pe o zi pe alta piesele , in principiu cu partea electrica o sa ai probabil ceva batai de cap , dar de fapt alea sint probleme ???? . Pacat ca esti departe de mine ca am un om care in doua trei zile mergeai cu masina pe roti . PS. daca ai parte financiara rezolvata nu sta ca trece vara !!!! Spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 motor, cutie, cardane si flansele de la grupuri sau puntile cu totul. la electrica nu cred ca e complicat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 ai nevoie de un electrician care stie ce face...un suport de motor trebuie mutat....suportul de la cutie ramane in locul lui...ai nevoie de se schimba poz cilindrului de ambreia...unul e pe dreapta...altul pe stanga....plus alte maruntisuri....bine ca ai masinile in ograda,......mai departe spor la treaba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 In principiu iti trebuie cam tot ... Daca e S vs S (S=stanga) incepi cu tampoanele-suport de la motor si anexe (toate), cutie, reductor, si termini cu cardanele si grupurile. De preferat este sa muti motorul TD42 cu tot cu electrica ...Daca TD42-ul vine de pe o masina care e cu volan pe invers atunci trebuie sa fi atent ptr ca trebuie prelungite unele elemente de la instalatia electrica. De preferinte unul care stie cu ce se mananca sa-si bage nasul acolo, atat la demontat cat si la montat. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Mai 27, 2012 Autor Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 multumesc mult.electrician am unu foarte tare ....care omu stie ce face nu are sens sa intru in detaliu......se schimba si pompa de ambreiaj? si daca are cineva o poza cu o flansa de cardan ar fi ok.trebuie sa ppun si ceasurile de bord?multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 (editat) Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 nu ai nevoie de flanse ptr cardan pompa de ambreiaj ramane...schimbi cilindrul receptor Editat Mai 27, 2012 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 multumesc mult.electrician am unu foarte tare ....care omu stie ce face nu are sens sa intru in detaliu......se schimba si pompa de ambreiaj? si daca are cineva o poza cu o flansa de cardan ar fi ok.trebuie sa ppun si ceasurile de bord?multumescn-ti trebuie nici o poza a flansei de cardan , iei flansele de cardan de pe grupurile masinei donatoare (4,2) si le pui pe grupurile de 2,8 , ceasu de bord ? in functie si de ce dim. o sa ai la roti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 @rudi de la Toplita a facut transplantul de 4.2 . Cauta-i postarile ... desi raspunsurile ai sa le descoperi dupa ce termini ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Schimbare motor 2.8 cu 4.2 @rudi de la Toplita a facut transplantul de 4.2 . Cauta-i postarile ... desi raspunsurile ai sa le descoperi dupa ce termini ... Asta e topicul cu pricina : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41395-Modificare-Patrol-Y60-de-la-2-8TD-la-4-2D REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate