lenoyy Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Salutare Unde se poate face in Bucuresti geometria la un ZJ? As dori recomandari serioase, multi spun ca fac dar nu tuturor le iese corect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Geometrie roti Jeep Salutare Unde se poate face in Bucuresti geometria la un ZJ? As dori recomandari serioase, multi spun ca fac dar nu tuturor le iese corect Te duci la AUTO SOFT. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Geometrie roti Jeep Poti incerca la service BDT in str. Parintele Galeriu. Au o linie de ultima generatie si programe Jeep. Personal acolo merg, nu din auzite. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Geometrie roti Jeep Si eu recomand tot autosoft pentru geometrie, pe langa aparatele performante au si lucratori de performanta care umbla cu ele, e ca la off-road degeaba ai masina de sute de cai daca nu ai aptitudinle necesare, eu am fost la cel de pe sos Fundeni cu mai multe masini, de fiecare data a fost super ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Geometrie roti Jeep Ti-am recomandat Auto Soft deoarece eu fac geometriile la toate masinile care imi vin la ei, baietii au aparate noi si destul de sofisticate si o fac ca lumea ... am si avantajul ca sunt peste drum de hala si imi este comod si am zeci de masini cu care am fost la ei la geometrie si sunt chiar Profesionisti. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 (editat) Re: Geometrie roti Jeep In tot Bucurestiul asta numai Auto Soft exista! Toata lumea sa mearga la Auto Soft. Alt service de roti cu aparate performante si servicii de calitate nu mai exista! Doar Auto Soft. Miere pe degete. Of, Of, Offf.... Editat Mai 24, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Geometrie roti Jeep Salut. Tot Auto Soft iti recomand si eu. Mi-am facut chiar in aceasta dimineata geometria la ei. Lucreaza foarte bine. Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Geometrie roti Jeep In tot Bucurestiul asta numai Auto Soft exista! Toata lumea sa mearga la Auto Soft. Alt service de roti cu aparate performante si servicii de calitate nu mai exista! Doar Auto Soft. Miere pe degete. Of, Of, Offf.... Nu, binenteles ca nu exista numai autosoft in tot bucurestiul nici eu nu ii am la suflet pentru anumite chestii cum ar fi preturi foarte mari la anvelope sau manopera sau alte rahaturi numai ca, ce-i al lor e al lor adica nu am auzit pe nimeni sa se planga la capitolul geometrie, de altfel este singurul serviciu pentru care le trec pragul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate