Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Autoblocant fata Aro

RAKE

Postări Recomandate

Re: Autoblocant fata Aro

Stie cineva daca exista la Aro pe grupul din fata autoblocant?

nu, nu exista

exista doar pentru modele de aro blindate, dar sunt foarte rare si planetarele au 10 caneluri, iar din cate stiu eu nu se gasesc deloc planetare fata cu 10 caneluri

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@soimu daca mai stii pe undeva un autoblocant pentru planetare de IMS ofer recompensa

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Voi incerca sa confectionez eu un blocant manual pentru puntea fata de IMS/TV. Mai exact, din pinionul satelit pe care cupleaza bucsa de cuplare, sa-l modific pentru canelurile mari, iar bucsa de cuplare sa o alezez in asa fel incat sa intre planetara prin ea...

va anunt dupa ce fac niste incercari!

Link spre comentariu

Daca reusesti vreau si eu ,pot sa iti ofer 4 grupuri daca 2 din ele mi le faci mie.

stiiu pe cineva care are pus pe masina un autoblocant din acela si cred k o sa-l vanda ca ar vrea sa renunte la puntile de ims dar dupa cate imi aduc aminte e destul de scump adik stiu k l-a loat cu 1500 de lei deci nu stiu cat e de rentabil

Link spre comentariu

Al meu intra super ok ,ba mai mult am mai luat unul dar din cauza ca e facut in Romania a avut siguranta cilindrica ruginita si a cedat in probe.Acum sunt in cautare de un blocant de Aro dar care sa mearga pe planetarele cu caneluri mari.Stiti careva ceva.Recomand cu incredere autoblocantul pe fata dar trebuie inainte de al monta sa il verificati cu mana si chiar sa il desfaceti sa vedeti daca este totul ok in el,verificati modul de functionare a cilindrilor.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Salutam! se poate monta autoblocant pe puntea fata la ARO seria 24 . In urma cu mai multi ani cei de la ARO Cesar veneau la competitii cu asa ceva , deasemenea am vazut prima data pe un ARO 243(al unui Sloven pe nume Mirco care a fost la Carpat Trophy1997) , dar stiu ca aveau probleme cu carcasa diferentialului care se tot spargea(ulterior au inlocuit carcasele de aluminiu cu unele de fonta) . Atentie Soimule induci multe lucruri ne exacte ,toate planetarele Aro pentru puntea fata seria 24 sunt cu 10 caneluri , dar este adevarat ca sunt mai subtiri decit cele de IMS si sunt identice cu cele de UAZ (de la care se potrivesc autoblocanti) . Puteti cumpara autoblocanti de la russianspers.com

Editat de a DY 1
  • Like 1
Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare