Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

rezervor benzina

bob_cox

Postări Recomandate

Buna fratilor de suferinta!Inca o problema arzatoare a aparut la cherokele meu-de aci izvorand si urmatoarea problema.Am dat jos rezervorul fiindca am observat ca picura putin,si surpriza :dupa ce am dat jos stratul de fibra cu care a invelit "cu grija" fostul proprietar rezervorul am observat ca fundul e ciur,ciur.Intrebarea e ce fel de compatibilitate este intre rezervoare la cherokee si grand cherokee(care am inteles ca e de plastic) fiindca pot face mai usor rost de cel de grand c. insa nu stiu daca sunt la fel sau asemanatoare... Editat de bob_cox
Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: rezervor benzina

chiar nimeni nu se pricepe la rezervoare?

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Buna seara

Luni,aproape sigur am o mașina care merge la Viseu.

Pot sa-ți trimit un rezervor de ZJ sa faci probe.Nu te costa nimic.

Si eu am avut probleme cu rezervorului la XJ dar am reușit sa-l cositoresc.

ALIN :h5

Link spre comentariu

SI eu m am gandit la cositorit insa fundul arata foarte foarte rau.Pe langa faptul ca e de cositorit in zeci de locuri metalul e foarte poros si intr un timp foarte scurt probabil ar plesni in alte cateva locuri...daca ai un rezervor ok as fi foarte multumitor!telu meu 0745701514 seby

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare