Kibitz Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 (editat) Salut, Stiu ca multi dintre voi "nu vad prea bine" aceasta competitie dar iata cateva poze de la Superkarpata - popas: Sibiu Hotel IBIS. Masinile sunt in 60% din cazuri Landrover, cam 30% Pinzgauer, si 10% restul... Am vazut doar un Patrol si un Samurai... [Pozele le-am pus pe google drive ca sa nu incarc situl clubului 4x4 prea mult.] https://docs.google.com/folder/d/0B0JzwhsF5lWDMGt1ZldqRmFLYmM/edit Sorin Editat Mai 26, 2012 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Fainute foc masinile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 da faine..... daca toate masinile alea aveau nr de ROMANIA.....fac pariu ca aparea vreun organ sa-i intrebe de sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Salutare, da faine masini, 75% sunt masini pe care le-am vazut anul trecut si acum doi ani, asadar le place Romania si revin an de an mai ales pentru ca la ei nu pot face asa ceva. Off topic: care ati vazut Patrolu Y60 in poze, rollcage-ul exterior are prinderi doar pe aripi si pavilion, stiu sigur pentru ca l-am studiat de aproape anul trecut, intrebarea mea este cat de bine tine la o rasturnare, vreau sa-mi fac si eu ca e doi intr-unu si rollcage si suport roata rezerva, hilift, altele, dar nu stiu cata incredere sa am in el!? TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Raul, rollcage-ul interior nu minte... Uitate la masina lui Turcu, a rasturnat-o la Iasi si rollcage-ul si-a facut treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Am vazut prin poze si o Toyota HJ60 facuta camioneta, frumusica foc :grin: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: Poze Superkarpata 2012 De pe situl oficial am ajuns si la niste situri ale cluburilor participante iar pe unele dintre ele sunt mai multe poze. Unele chiar mai interesante :grin:... (Se pare ca in 2011 cei de pe podium au primit ca premiu si o spalare a masinilor. "Spalatoarele profesioniste" au tricouri ude :top). Editat Mai 28, 2012 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 (editat) Re: Poze Superkarpata 2012 Interesant ca pe stikerele cu numerele de concurs apare frunza lui Udrea. A avut vre-o implicare Ministerul Turismului? Ce vad eu in filmuletul asta e departe de a fi o actiune semiclandestina. Totul e prea bine organizat, pregatit. Peste tot organizatori, materiale, trasee, elicoptere, spectatori. Editat Mai 28, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Poze Superkarpata 2012 Chiar la inceput se trece printr-un rau, acesta este chiar in centrul orasului Beius, la o asa mare desfasurare de forte evident ca exista si aprobari ale autoritatilor, sediile politiei si primariei sunt foarte aproape:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate