Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze Superkarpata 2012

Kibitz

Postări Recomandate

Salut,

Stiu ca multi dintre voi "nu vad prea bine" aceasta competitie dar iata cateva poze de la Superkarpata - popas: Sibiu Hotel IBIS.

Masinile sunt in 60% din cazuri Landrover, cam 30% Pinzgauer, si 10% restul... Am vazut doar un Patrol si un Samurai...

[Pozele le-am pus pe google drive ca sa nu incarc situl clubului 4x4 prea mult.]

https://docs.google.com/folder/d/0B0JzwhsF5lWDMGt1ZldqRmFLYmM/edit

Sorin

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Poze Superkarpata 2012

Salutare, da faine masini, 75% sunt masini pe care le-am vazut anul trecut si acum doi ani, asadar le place Romania si revin an de an mai ales pentru ca la ei nu pot face asa ceva.

Off topic: care ati vazut Patrolu Y60 in poze, rollcage-ul exterior are prinderi doar pe aripi si pavilion, stiu sigur pentru ca l-am studiat de aproape anul trecut, intrebarea mea este cat de bine tine la o rasturnare, vreau sa-mi fac si eu ca e doi intr-unu si rollcage si suport roata rezerva, hilift, altele, dar nu stiu cata incredere sa am in el!?

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

Vizitator mao

Raul, rollcage-ul interior nu minte... Uitate la masina lui Turcu, a rasturnat-o la Iasi si rollcage-ul si-a facut treaba.

Link spre comentariu

De pe situl oficial am ajuns si la niste situri ale cluburilor participante iar pe unele dintre ele sunt mai multe poze.

Unele chiar mai interesante :grin:... (Se pare ca in 2011 cei de pe podium au primit ca premiu si o spalare a masinilor. "Spalatoarele profesioniste" au tricouri ude :top).

Editat de Kibitz

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Interesant ca pe stikerele cu numerele de concurs apare frunza lui Udrea.

A avut vre-o implicare Ministerul Turismului?

Ce vad eu in filmuletul asta e departe de a fi o actiune semiclandestina. Totul e prea bine organizat, pregatit. Peste tot organizatori, materiale, trasee, elicoptere, spectatori.

Editat de atar
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Chiar la inceput se trece printr-un rau, acesta este chiar in centrul orasului Beius, la o asa mare desfasurare de forte evident ca exista si aprobari ale autoritatilor, sediile politiei si primariei sunt foarte aproape:grin:

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare