Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

coduri bucsE tendoane spate Jimny ????

TyH_vl

Postări Recomandate

ma poate ajuta cineva cu niste coduri pentru bucsEle de pe tendoanele spate ...., sau de unde sa le comand din tara sau alta sursa .. atasez o poza cu ce am nevoie ....

Multumesc

2115339840_armbushes.jpg.5d2c42df42e7a2147a90e95103ada36e.jpg

Editat de Astral
BUCSA - BUCSE .... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: coduri bucsi tendoane spate Jimny ????

ma poate ajuta cineva cu niste coduri pentru bucsile de pe tendoanele spate ...., sau de unde sa le comand din tara sau alta sursa .. atasez o poza cu ce am nevoie ....

Multumesc

[ATTACH=CONFIG]141846[/ATTACH]

46282-81A00 la prinderea pe punte

46213-65D01 la prinderea pe sasiu

http://www.bits4vits.co.uk

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

ma intereseaza cele cu prindere pe pune .... aveti idee de unde pot sa le comand ...

Multumesc fr ,....

http://www.bits4vits.co.uk/store/jimny/radius-arm-to-axle-bushes-bits4vits/prod_282.html

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

da ... ideea este ca le vreau pe original ...cele de ''cauciuc'' sunt mult mai bune decat cele din poliuretan .... aveau pe original cel de la jimnybits.co.uk ...dar nu le mere site ul ...

inca mai caut ....

Merci frumos ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

da ... ideea este ca le vreau pe original ...cele de ''cauciuc'' sunt mult mai bune decat cele din poliuretan .... QUOTE]

Pardon de-ntrebare, da' cate bucse din poliuretan ai testat si facute de cine ? Poliuretanul e demonstrat ca fiind superior, daca e de calitate si montat corect. Folclorul spune adeseori altceva si as vrea sa ma lamuresc si eu de ce. Multam anticipat.

Link spre comentariu

da ... ideea este ca le vreau pe original ...cele de ''cauciuc'' sunt mult mai bune decat cele din poliuretan .... QUOTE]

Pardon de-ntrebare, da' cate bucse din poliuretan ai testat si facute de cine ? Poliuretanul e demonstrat ca fiind superior, daca e de calitate si montat corect. Folclorul spune adeseori altceva si as vrea sa ma lamuresc si eu de ce. Multam anticipat.

Cu respect (varsta de ..) ... alea de care zici matale sunt : mult mai dure , nu flexeaza .... de montat nu ai ce sa gresesti (sunt din 2 bucati cu bucsa metalica pe interior ) .... am testat cateva ... raman pe original ....

Lamurit ???

seara buna ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

aveau pe original cel de la jimnybits.co.uk ...dar nu le mere site ul.

acum merge :h5

dar se pare ca desi-s din cauciuc, nu sunt originale ci aftermarket.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Cu respect (varsta de ..) ... alea de care zici matale sunt : mult mai dure , nu flexeaza .... de montat nu ai ce sa gresesti (sunt din 2 bucati cu bucsa metalica pe interior ) .... am testat cateva ... raman pe original ....

Lamurit ???

seara buna ....

1. bucsele tendon/punte nu flexeaza nicicare si niciodata, nu la acest sistem de suspensie; amortizeaza vibratiile transmise de punte si atat; cu flexatul sunt responsabile celelalte, tendon/sasiu.

2. duritatea la poliuretan poate fi de la 50 la 93 Shore A, functie de ceea ce vrei sa obtii, deci nu neaparat mai dure.

3. poti sa gresesti, bucsele din poliuretan se monteaza intotdeauna pe suprafete curate, fara rugina, bavuri si muchii taioase, altfel raposeaza urgent; la guma conteaza mai putin.

4. nu toate sunt din doua bucati, eu le fabric pe alea care se vand pe stockundstein si crede-ma ca stiu ca-s dintr-o bucata.

Cu regret...lamurit...folclor si un pic de aroganta (tineretea. deh :wink: )

Link spre comentariu

Felicitari pentru productie .... nu ma convinge-ti sa pun asa ceva :h5:wink: .... aveti dreptate nu toate sunt din 2 bucati (eu asa am avut) ... iara la flex , cum zice ti dvs ....

Aroganta , nicidecum ..... tineretea e de vina :grin:

ma inclin ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Nu incerc sa te conving de nimic, uite:

http://www.jimnybits.co.uk/shop/jimny/jimny-radius-arm-to-axle-bushes/prod_262.html

Daca te uiti atent pe pagina, vei gasi textul asta: Genuine Suzuki bushes also available. Ar trebui sa ajute. Mai adaugi la pret 40 de firfirei cu chipul matusii Lizuca si le capeti pe alea "bune".

(Poti renunta la reverente si protocoale, asta nu-i un forum de domnisoare iar eu inca nu umblu cu cadrul. :old )

Editat de workaholic_ro
Link spre comentariu

Nu incerc sa te conving de nimic, uite:

http://www.jimnybits.co.uk/shop/jimny/jimny-radius-arm-to-axle-bushes/prod_262.html

Daca te uiti atent pe pagina, vei gasi textul asta: Genuine Suzuki bushes also available . Ar trebui sa ajute.

(Poti renunta la reverente si protocoale, asta nu-i un forum de domnisoare iar eu inca nu umblu cu cadrul. :old )

OK ... Rus in cheama pe cel cu site-ul jimnybits ... am comandat de la ei f. multe piese ... stiam ca au bucsi pe original .. Problema a fost ca nu le mergea site ul (avea o eroare)... pentru asta am deschis acest topic , sa gasim si o alta sursa ...

sa incercam sa fim ON TOPIC .... asa de contraziceri sau altele , oho ...

Numai bine ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Azi am comandat 3 bucati bucsi cod 46282-81A00 (:tk minitehnicusro pt coduri) la Suzuki Valcea ...cel mai bun pret , 135 ron buc .....

Numai bine ...

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...

La punte ai doua bucsi, la sasiu ai doar una. Poti sa te convingi si tu de asta daca te apleci si te uiti sub masina.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare