Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce simplu ar fi...

Acelasi

Postări Recomandate

Ce simplu ar fi daca noi toti colegii am pune in descriere si ce masina avem in dotare.

Eu , folosind cautarea forumului, am incercat sa gasesc un coleg din Timisoara posesor de ARO, deoarece am jante de disco si as fi vrut sa le probez daca merg si pe ARO.

Acesta este cazul meu dar sunt convins ca mai exista si alti colegi care ar fi interesati sa gaseasca mai usor "colegi de suferinta" cu aceeasi masina ca a lor, sa-si impartaseasca ideile, pataniile si doleantele poate chiar la o cafea nu neaparat in fata calculatorului.

Multumesc frumos !

" Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce simplu ar fi...

Ai dreptate, insa ar fi si mai folositor daca am avea o functie de cautare dupa acest criteriu.

....Si cel mai folositor ar fi sa mai fie si citite tutorialele existente, ca doar nu le-am facut pentru mine.........

Cautarea dupa "Masina" este absolut similara cu cea dupa "Locatie".......

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=791637&viewfull=1#post791637

Link spre comentariu

Ce simplu ar fi daca noi toti colegii am pune in descriere si ce masina avem in dotare...

...si ce masini am avut ''in dotare" (urasc expresia asta-e cazona) de-a lungul timpului.

Ar fi mai simplu sa citesti inainte de a posta sau a deschide topic nou intr-o sectiune nepotrivita.

Prezentarea forumului e FAQ.

Link spre comentariu

(I-mi) Imi pare rau dar chiar nu cred ca cineva este capabil sa tina minte toti utilizatorii din Prezentare sau sa reciteasca de fiecare data cand cauta ceva.

In legatura cu sectiunea in care am deschis topicul (i-mi) imi cer iertare daca nu am nimerit si te rog sa-l muti unde ar trebui sa fie.

Multumesc frumos !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ai dreptate, dar sa citeasca tutorialele, cred ca ar fi indicat sa le citeasca si chiar exista aceasta recomandare in Regulament.....deci e suficient sa fie citit cu atentie Regulamentul......

Daca tot i-ai raspuns lui Stane, macar te-ai uitat de curiozitate pe link-ul pus de mine mai sus....?

Link spre comentariu

Da @Astral, doar pentru mine era si exemplul cu Timisoara, dar daca nu exista scrisa si masina nu prea e de ajutor cautarea dupa masina desi avem aceasta functie.

Daca e o discutie inutila (eu credeam ca va fi constructiva) putem renunta la ea si sa declari discutia inchisa sau orice alta modalitate.

Multumesc.

Editat de Acelasi
Link spre comentariu

Da, ar fi binevenita si "obligativitatea" completarii campului "Masina", dar am zis sa nu stresam lumea.....o sa ne mai gandim.....

Topicul e folositor, doar-doar vor mai afla si altii cum vine treaba cu tutorialele alea......

:h5

Link spre comentariu

Topicul o sa fie si mai vazut daca ii schimbi titlul ... in ... Femei goale in 4x4 ... :ha: (sa ma ierte aici doamnele cu cont pe forum dar cred ca ar putea exista si o varianta masculina ... :ha:)

Scrie numarul de vizualizari acum ...si vezi dupa doua zile cam care e traficul... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Da, ar fi binevenita si "obligativitatea" completarii campului "Masina", dar am zis sa nu stresam lumea.....o sa ne mai gandim.....

Topicul e folositor, doar-doar vor mai afla si altii cum vine treaba cu tutorialele alea......

:h5

Nu vom creea nici o obligativitate legata de acest camp. Cine vrea isi pune masina din dotare, cine nu vrea, nu o pune.

Cine scrie tampenii in acel camp, acestea vor fi sterse.

Editat de Max
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare