alin-jeep Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Buna seara Știe cineva motorul de 2,2 i din 2001 in ce clasa de poluare se încadrează ? Un cod motor puteți sa-mi spuneti ? Multumesc ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Alin, Frontera 2.2i sau 2.2i 16v? ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO euro 3 sigur! euro 4 dupa luna 8-a (dar de asta nu sunt foarte sigur) frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Codul motorului e X22SE 1999 - 2000 si Y22SE 2001 - 2004. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 31, 2012 Autor Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Buna seara Am intrebat pentru ca urmeaza sa inlocuiesc un v6 de 3.2 care este EURO 2 (ciudat ?) .Se inlocuieste pentru a reduce impozitul . Multumesc pentru raspunsuri ! ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 (editat) Re: Opel Frontera B - INFO Buna seara Am intrebat pentru ca urmeaza sa inlocuiesc un v6 de 3.2 care este EURO 2 (ciudat ?) .Se inlocuieste pentru a reduce impozitul . Multumesc pentru raspunsuri ! ALIN :h5 Si cand te gandesti ca eu vreau sa fac operatiunea inversa ... L.E. Ciudat, pe site-ul R.A.R. in lista EURO 3, motorul de 3,2 - 6VD1 si motorul de 2,2 - Y22SE apar ca EURO 3 :uameni Editat Iunie 1, 2012 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Pai cautati-va si faceti schimb...Sunt sanse mai mari sa mearga daca le trageti una langa alta. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Si cand te gandesti ca eu vreau sa fac operatiunea inversa ... L.E. Ciudat, pe site-ul R.A.R. in lista EURO 3, motorul de 3,2 - 6VD1 si motorul de 2,2 - Y22SE apar ca EURO 3 :uameni Salutari Totusi este Euro 2 ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Ce te miri? A mea e Euro 2 si e trecuta NONEURO! :jp1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Autoritatile romane intotdeauna au fost cu un pas inainte, ei stiu ca producatorii de automobile sunt niste posibili infractori care atenteaza la stratul de ozon deci nu le scapa masinile care au trecut un euro " mai mare" decat trebuie, ei miros imediat, punand nasu la teava de esapament, si spun clar ce euro e masina ( pentru asta evident au un " inginer mirositor", cum au si producatorii de vinuri un " degustator") :grin: Se apropie 2013, anu in care mi se pare ca trebe sa fac ITPu, sunt tare curios ce euro are masina mea, ca am impresia ca patesc la fel, la ei sa figureze non-euro si ea de fapt este euro 2 toata ziua si chiar si toata noaptea :dr3 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Autoritatile romane intotdeauna au fost cu un pas inainte, ei stiu ca producatorii de automobile sunt niste posibili infractori care atenteaza la stratul de ozon deci nu le scapa masinile care au trecut un euro " mai mare" decat trebuie, ei miros imediat, punand nasu la teava de esapament, si spun clar ce euro e masina ( pentru asta evident au un " inginer mirositor", cum au si producatorii de vinuri un " degustator") :grin: Se apropie 2013, anu in care mi se pare ca trebe sa fac ITPu, sunt tare curios ce euro are masina mea, ca am impresia ca patesc la fel, la ei sa figureze non-euro si ea de fapt este euro 2 toata ziua si chiar si toata noaptea :dr3 Buna seara Tu nu trebuie sa-ti faci probleme din privinta asta .Pentru a sti ce ,,euro" este trebuie sa te uiti in CIV-ul masinii la rubrica 5 (numarul de omologare/anul de fabricatie).Acolo trebuie sa fie scris ceva de genul : ACPL1C0012J78E2/1993 ,unde acel E2 reprezinta gradul de poluare care in acest caz este EURO 2 .Euro 2 mai este si X1,X2,X3,X4,E1 ,E 3 este euro 3 ,E4 este euro 4 . Mai este si varianta in care nu este scris nimic in locul de care vorbim ,in acel caz masina este NON EURO si se fac altfel de masuratori la noxe . Pentru orice intrebari legate de ITP -va raspund cu placere ,sunt in domeniu ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 (editat) Re: Opel Frontera B - INFO Buna seara Tu nu trebuie sa-ti faci probleme din privinta asta .Pentru a sti ce ,,euro" este trebuie sa te uiti in CIV-ul masinii la rubrica 5 (numarul de omologare/anul de fabricatie).Acolo trebuie sa fie scris ceva de genul : ACPL1C0012J78E2/1993 ,unde acel E2 reprezinta gradul de poluare care in acest caz este EURO 2 .Euro 2 mai este si X1,X2,X3,X4,E1 ,E 3 este euro 3 ,E4 este euro 4 . Mai este si varianta in care nu este scris nimic in locul de care vorbim ,in acel caz masina este NON EURO si se fac altfel de masuratori la noxe . Pentru orice intrebari legate de ITP -va raspund cu placere ,sunt in domeniu ALIN :h5 Alin, apreciez faptu ca ai incercat sa ma incurajezi dar vreau sa spun ca masina mea in carte e " non- euro", am sunat la RAR si totusi ar fi EURO2, dar din nou, totusi, ei se iau dupa carte... asta a fost raspunsu... Deci... eu ce sa cred? Ce euro e masina mea atata timp cat in carte figureaza non-euro si un prieten are una cu un an mai veche in rest identica si e EURO2? Si marea majoritate a acestor masini ( Frontera 2.3tdi) sunt EURO2 " peste tot"... Daca esti in domeniu, poate ne lamuresti/ma lamuresti si pe mine ce euro e masina mea... Frontera 2.3DTR an de fabricatie 1995, prima inmatriculare in 1996 :grin: Cat despre " conducere": :fk Editat Iunie 7, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO @Andrei, nu prea are cum sa te lamureasca (sunt si eu curios ca sunt in aceeasi situatie). Masina a fost gresit omologata de R.A.R. si ei nu-si recunosc gresala. Trebuie scos de la producator "ceva" care sa ateste ca este EURO 2. Asta s-a intamplat cu masinile carora li s-a facut carte aici. Masinile care au fost inmatriculate in alte tari, si apoi s-au inscris aici, s-au omologat corect. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Deci noi peste 1-2-n ani, dar totusi nu peste multi, o sa ducem masinile la remat ca sunt non-euro si nu o sa ne mai dea voie sa circulam nu?... Intrebare: Daca pun un motor de pe o masina cu carte frantuzeasca unde scrie ca e EURO2 si ma duc la RAR sa omologhez lucrarea, imi va trece EURO2 in carte? On-topic: Frontera B cu motoare diesel de 2.2 au aceleasi rapoarte in grupuri indiferent de an sau difera? La fel intre doua Frontere B 2.2dti una cu cutie automata si una cu cutie manuala, difera raportu in grupuri sau doar raportu final ( cum ar fi normal)? ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Toate de 2.2 i au aceazi transmisie ...daca ai nevoe am un diferential fata care are sub 100 000 km .... Dar pana acum nu a reusit sa faca nimeni o frontera b autoutilitara ca ma cam rupe impozitul si nu mi se pare ca merita sa fac conversia asta de motor si transmisie ,electrica etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Buna seara Inzestrat cu putin tupeu am cerut la RAR inlocuirea 3.2-ului cu 2.0 cod C20NE pentru a fi si mai mic impozitul si nu s-a aprobat desi este tot EURO 2 si ceva putere are dar NO COMENT ,ei hotarasc. Maine o sa cer aprobare pentru inlocuire cu 2.2 16 v ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO Sa zicem ca 2.0i nu s-a pus pe B dar 2.2i s-a pus... ar trebui sa ai " verde" la schimbatul lui... ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO din ce stiu, s-ar putea sa fie doua tipuri de 2.2i... pe frontera B este X22SE. si aici unele sunt euro 2 altele euro 3... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Opel Frontera B - INFO @Andrei, nu prea are cum sa te lamureasca (sunt si eu curios ca sunt in aceeasi situatie). Masina a fost gresit omologata de R.A.R. si ei nu-si recunosc gresala. Trebuie scos de la producator "ceva" care sa ateste ca este EURO 2. Asta s-a intamplat cu masinile carora li s-a facut carte aici. Masinile care au fost inmatriculate in alte tari, si apoi s-au inscris aici, s-au omologat corect. nu intotdeauna,eu am avut un volvo care la italieni era ca peste tot in lume euro3 iar la noi "mirositorul de servici"a decis ca e euro2,sa ma joc cu sotiile si ficele lor majore,de mamele lor a zis ca se ocupa tata. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate