Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Planetare spate noi heavy duty pentru Landcruiser seriile 40, 60, 70 si 80

Max

Postări Recomandate

Producatorii de la NitroGear specializati in elemente de transmisie heavy duty pentru masini de teren, au o gama noua de planetare spate heavy duty pentru Toyota Landcruiser seriile 40, 60, 70 si 80.

1012446574_nitrogear(Medium).thumb.jpg.e76dc343c812076d2a8ae7c567a19701.jpg

Din punctul meu de vedere e imposibil de rupt o planetara originala de spate de Landcruiser dar, cine stie, poate se mai intampla si nu stiu eu.

Se zice ca cele de la NitroGear ar trebui sa fie cu 30% mai tari decat originalele.

http://www.nitro-gear.com/news/2011/8/2/chromoly-full-float-rear-axle-shafts-for-toyota-landcruiser.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Planetare spate noi heavy duty pentru Landcruiser seriile 40, 60, 70 si 80

Din ce mai stiu si eu, introducerea unui element Heavy-duty intr-un lant cinematic, n-ar trebui insotita si de inlocuirea celorlalte elemente tot cu piese HD ? Ambreiaj, cardan, cruci cardanice, etc......

Link spre comentariu

Din ce mai stiu si eu, introducerea unui element Heavy-duty intr-un lant cinematic, n-ar trebui insotita si de inlocuirea celorlalte elemente tot cu piese HD ? Ambreiaj, cardan, cruci cardanice, etc......

Teoretic si de cele mai multe ori si practic, asa e. :grin:

Ideea e ca piesa cea mai slaba sa fie cea care cea mai ieftina si mai usor de inlocuit.

Link spre comentariu

Pai ia insira, te rog, cam care ar fi componentele astea aici, ca am tot vazut intrebari pe forum si entuziasme pentru componente separate HD si poate ar fi bine sa stie si aia mai novicii, asa ca alde mine, care-s componentele alea si astfel sa cantarim si care ar fi cea mai ieftina, cea mai predispusa sa cedeze.......:h5

Link spre comentariu

Cea mai ieftina componenta , zic eu , ar fi crucea de cardan.Mai ramane sa o convingem sa cedeze prima...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare