Max Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 La o masina de teren, racirea lichidului de servodirectie nu trebuie neglijata mai ales daca ai roti mai mari decat cele standard. Peste o anumita temperatura, lichidul de servo isi pierde proprietatile si servodirectia nu va mai fi la fel de eficienta. Volanul va avea momenta cand va merge greu. Majoritatea masinilor au o serpentina din teava care trece prin fata radiatorului si care raceste cat de cat lichidul de servo. Aceasta serpentina poat fi inlocuit cu un radiator care este mai eficient. http://www.man-a-fre.com/parts_accessories/powersteeringoilcoolerkit.htm Kit-ul este simplu si contine un rdiator, furtune de conectare, coliere si suportii de prindere a radiatorului. Kit-ul acesta costa 30 de dolari in state dar e posibil ca sa gaseasca si in Europa asa ceva. Este necesar asa ceva mai ales daca va dati in regim de competitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Racire lichid servodirectie Lungeste cumva si viata casetei de directie.? pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Racire lichid servodirectie Lungeste cumva si viata casetei de directie.? Teoretic asa ar trebui deoarece daca lichidul de servo e fierbinte, inseamna ca vascozitatea lui va fi mai mica astfel incat iese mai usor dintre dintii melcului din caseta. Practic ... nu stiu ce sa zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Racire lichid servodirectie Trebuie specificat (desi pt. majoritetea este clar) ca se monteaza pe retur. Am asa ceva pe masina si pentru schimbul de ulei am scos furtunul din radiator (e mai usor decat sa desfaci din alta parte). 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Racire lichid servodirectie Salut, la Y61 am asa cum spui o serpentina, practic sunt cele doua conducte, cu aripioare de racire pe ele. Sunt convins ca un radiator este mai eficace, si ma gandesc sa fac acest upgrade, pentru ca am descoperit un por intr-una din conducte, pe unde se pierde lichid :( Deocamdata mai strang ceva marunti ca sa cumpar radiatorul. Pretul din postul lui Max este foarte bun. In RO am vazut pe la firme de tuning asa ceva, dar preturile sunt mai putin prietenoase :fr2 Si intre timp ma gandesc cum sa fabric un suport de prindere pentru acest radiator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate