Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M 461 din 1962

mihai123456

Postări Recomandate

Am intrat de vreo 2 saptamani in posesia noului M, la care m-am si apucat de treaba! Are motor de Campulung, cutie 4+1, servodirectie , iar partea mecanica si sasiu este revizuita in intregime de vreo jumate de an! Deoarece a carat o viata intreaga lemne din padure a venit si vremea sa mearga la SPA! Cam asa arata masina inainte de a desface fiecare bucatica...IMG_1758.thumb.jpg.0ee1a44e8f1375696e7f8b4ad8ffdd51.jpgok_98459.jpg.659ffd14e117a8c43f4ef8a78e6071de.jpg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: M 461 din 1962

nu te potolesti cu ele....:grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

inca 3 zile de munca...aici mai includ si aripile spate curatate+ praguri curatate si vopsite, jante curatate -intoarese- vopsite+ bara vopsita ! Am cumulat 6 zile de munca! Mentionez ca lucrez doar cand imi perimt cate o zi intreaga! Sapatamana asta cred ca doar Vineri o sa mai am timp! A inceput sesiunea la faculta! Dar cred ca mai am nevoie de vreo 5 zile pana la finalizare !

IMG_1869.thumb.jpg.74f3bdbca637fc93bfa4f40ee532d8ef.jpg

IMG_1871.thumb.jpg.85bd9b2456bfce3e9f37d55b1d1c16e5.jpg

IMG_1905.thumb.jpg.ba1740ca9ee2b29d0b59f0583255b1c5.jpg

IMG_1913.thumb.jpg.ae8ceb02dcf5f867522a04b817ab3385.jpg

IMG_1916.thumb.jpg.22b55a4e2277ec7b298bca95c1a0c131.jpg

IMG_1919.thumb.jpg.b9b8e4f08d45cb2c0b712ee910233f92.jpg

IMG_1920.thumb.jpg.63de97b7c2255338e70e2dd7b03dd047.jpg

Editat de mihai123456
Link spre comentariu

daca iti ramane o janta de aro pe 15 in plus, sa stii ca ma abonez instant

tot asa, daca modifici unele chestii si vrei sa scapi de piese veci dar inca functionale

pret bun si le iau toate, ca sa fie de rezerva

cam multa rugina pe el si mai ales in el, desi pe dinafara parea in stare buna, dar probabil a plouat prin prelata si a ramas apa ...ca daca nu te ajuta prelata, te poate incurca tare mult uneori

daca esti la stadiul asta, musai sa dai jos rezervorul sa poti suda in voie si cu ocazia asta sa schimbi si furtunele de carburant, care la motorul asta poate sa fie o neplacere daca prind aer pe undeva

spor la munca , ca vad ca esti bagat pana la gat

ps

vezi ce grupuri pui, ca de acolo incepe o masina perfecta sau ceva bun pentru sosea sau teren, eu recomand 7/33, nu mai mari, a motorul e lesinatura

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Astral- Multumesc pentru urare ! :tk

Soimu- Janta pe 15 nu ramane ca eu am intors 5 bucati ca sa am si rezerva dar pot face rost de una...o vrei normala sau intoarsa??

rezervorul nu am de ce sa-l dau jos ca am sudat separat inainte sa fac podeaua cea noua, dar probabil o sa verific furtunele si o sa inlocuiesc care sunt coapte!

grupurile sunt 7/36! ma gandesc sa montez si un radiator de ulei si o fulie mai mica la pompa de apa!

referitor la spor ...am cam avut destul de bine pana acum... Multumesc !! Sunt curios pe viitor cum voi avea timp dar sper ca in 2 maxim 3 sapatamani sa fie gata!! :h5

Link spre comentariu

Salutare & multa bafta, atat la restaurare cat si la examen!!!

Ai foarte multa ambitie si perseverenta si sunt convins ca va arata impecabil!

Spune-mi te rog ce jante si anvelope ai pe el? & eventual un pret de achizitie,

Spor la treaba si sa mai pui din cand in cand ceva foto cu stadiul in care ai ajuns!

Spor !!!

Link spre comentariu

janta nromala ca ma flanse de 4 cm

7/36 sunt super, dar vezi cum merg pe sosea

campu lung este un motor de turate, ar trebui sa poata un 80/ora fara fortare mare, dar daca simti ca e problema, pune 7/33 desi pe teren se va simti diferenta

radiator de ulei este necesar si nu strica si un electroventilator in fata.... eventual de la buton

Link spre comentariu

aro 10- multumesc mult pentru toate urarile :tk

eu acum am luat gumele alea Goodyear wrangler 600 ron cele 4 bucati + 5 jante de aro JR-uri care le-am dus la intors cost vreo 800 ron cu tot cu intors!

alealate jante cromat sunt puse cu flanse nu stiu ce provenienta sunt cu gume Fimex dintarela resapate alea sunt vreo 600 euro pachetul!

poze o sa pun pe sambata deoarece doar vineri merg la munca !!

Soimu- de janta ma interesez si iti zic pe sambata daca gasesc si la cat ;)

am ceva radiator tip scarita cu ceva faguri pe el (ca si ala din casa in baie) si se pune in fata radiatorului...nu stiu daca e ok!!??sa pun electroventilator dupa radiator de ulei si dupa radiator de apa??

ca si viteza imi ajunge 70-80 km/h oricum ar trebui sa pun si o servofrana ca sa nu fie probleme la oprire!

Editat de mihai123456
Link spre comentariu

aro 10- multumesc mult pentru toate urarile :tk

eu acum am luat gumele alea Goodyear wrangler 600 ron cele 4 bucati + 5 jante de aro JR-uri care le-am dus la intors cost vreo 800 ron cu tot cu intors!

alealate jante cromat sunt puse cu flanse nu stiu ce provenienta sunt cu gume Fimex dintarela resapate alea sunt vreo 600 euro pachetul!

poze o sa pun pe sambata deoarece doar vineri merg la munca !!

Soimu- de janta ma interesez si iti zic pe sambata daca gasesc si la cat ;)

am ceva radiator tip scarita cu ceva faguri pe el (ca si ala din casa in baie) si se pune in fata radiatorului...nu stiu daca e ok!!??sa pun electroventilator dupa radiator de ulei si dupa radiator de apa??

ca si viteza imi ajunge 70-80 km/h oricum ar trebui sa pun si o servofrana ca sa nu fie probleme la oprire!

ala e si e bun cum e

nu servo frana ci discuri macar pe fsts iti trebuie

Link spre comentariu

si unde pun electroventilatorul?? sau pun 2 unul la apa unul la ulei??

nu stiu cum sa procedez cu franele pe discuri...de unde sa ma apuc? costuri?? de unde sa iau adaptarile?sau cum sa le fac si ce etrieri si discuri imi trebuie...??

merci mult

Link spre comentariu

Merg discuri de samurai dar trebuie sa largesti gaura centrala.Etrieri de mai multe masini dar depinde ce gasesti .Trebuie facute niste port erieri chiar si din ceva placa de tabla de 8mm iar unde vin prinderile etrierilor le poti dubla sa prinda mai bine etrierii.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

ieri am pregatit masina pentru vopist... inca mai am putin de slefuit si de centrat stalpul de la usa din dreapta pentru ca e descentrat putin! Am pregatit aripile pe exterior si vopsit cu autovapant pe interior...incet incet avansam! deci inca o linie increstata pe sasiu :c1

IMG_1926.thumb.jpg.3ce8ada205df1f0776eb135814b4732f.jpg

1864121885_IMG_1923-Copy.thumb.jpg.488c252e1ddbba0079fcd1c7aa19082a.jpg

Link spre comentariu

multumesc Vlady! Te astept luni l-a montat! :grin:

Alberto ai P.M.

DA, culoarea intradevar este mata!

Momentan am terminat de vopsit tot pana in cel mai mic detaliu! Luni o sa incep sa-l montez! Marti instalatita electrica! Sapatamana viitoare iese la plimbare!

Salutare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare