Astral Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: M 461 din 1962 Ti-a reusit o culoare foarte placuta, un verde-army foarte misto.....pune si ceva poze in lumina naturala....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai123456 Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: M 461 din 1962 in lini mari am terminat M-ul! Azi imi iau casuta in spate si plec spre Baia Mare! Sper sa ajung cu brio! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Re: M 461 din 1962 ai lucrat nu gluma,ca un mic chinez dornic sa termine treaba mai repede!,am ramas uimit de cum a iesit,vrei sa ne dezvalui si noua codul vopselei,sau il ti secret! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai123456 Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: M 461 din 1962 merci mult sorine! Ti-as dezvalui cu cea mai mare placere codul dar nu am cumparat vopseaua din Romania ci din germania! Acolo am vazut o paleta de culori si am ales vopseaua! Referitor la masina, am parcurs 160 de km Cluj - Baia Mare in 3 ore jumate! Motorul nu s-a incalzit, adica apa nu a trecut peste 80 de grade! Deja am facut si cateva drumetii mai hard fara :jp1 probleme! Va salut pe toti si am sa va mai tin la curent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: M 461 din 1962 Felicitari pentru cum a iesit!!!!!!!!! mai pune ceva poze,poate si cu interiorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: M 461 din 1962 bravo, frumoasa munca si frumos rezultat 1. motaorele campu lung au fost concepute FARA radiator de ulei, daca ai montat unul , sigur ajuta mult 2. motoarele campu lung in generau erau bune, dar au fost mai multe serii cu probleme de incalzire, logica ne spune ca acestea au fost eliminate din piata datorita preturilor mici de inlocuire 3. ar fi interesant sa ne spui de ce urcari este capabil MOTORUL cu grupurile care le ai, preferabil testat pe pante lungi si abrupte, pentru ca acesta a fost testul care ma determinat sa dau jos motorul de capu lung de pe primul meu M...murea motorul si nu puteam sa urc mai mult de 70-80 metrii desi panta avea 100-120 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai123456 Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Re: M 461 din 1962 merci mult pentru felicitari! inca nu am avut timp dar radiatorul de ulei este primul pe lista ! eu credeam ca erau echipate cu radiato deoarece am vazut ca motorul are pompa de ulei pt radiator! nu am incercat o urcare in forta pe panta abrupta! am considerat ca este mai intelept sa-l pun pe reductor si sa ma catar :wink: , dar o sa incer ci te anunt! atasez poze de la ultima plimbare...Vf. Ignis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai123456 Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: M 461 din 1962 Va salut pe toti!! Nu am mai trecut demult pe la voi! In principiu M-ul meu nu a mai suferit modificari, cu exceptia NR. de Maramures si drapelul, :dr2 deoarece sunt f. multumit de el! Doar ce am mai schimbat pe ici-colo cate un simering si din cand in cand am mai bagat motorina in el :Hr . Am sa va mai atasez niste poze mai "proaspete"sa va conving ca inca mai sunt printre voi! :c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate