LorDeko Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Stiti pe cineva care are Jimny cu motor 2.0NE(muritor) de Opel. Am auzit ca e cineva...... Vreau detalii... ceva modificari? E greu de pus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: Jimny cu motor 2.0NE Motorul asta e pe Opel Frontera Sport, nici nu cred ca incape pe Jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Jimny cu motor 2.0NE Motorul asta e pe Opel Frontera Sport, nici nu cred ca incape pe Jimny. E si pe Vectra..... Din moment ce un baiat si-a pus pe jimny, incape:grin:. Vad ca pe aici lumea nu se inghesuie la partea mecanica. Daca as fi intrebat de proiectoare sau alte bazaconii care sunt inutile in teren , s-ar fi umplut topicu de posturi:ha::ha: Cand o sa vad masinuta cu 2.0 o sa va anunt.:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Jimny cu motor 2.0NE Cand cumperi motorul neaparat sa fie functional pe masina donor, verifica ce tip de calculator are functie de mufa : - doua randuri de pini Bosch Motronic 4.1 modelul vechi patru injectoare controlate simultan - trei randuri de pini Motronic 1.5 ceva mai nou controleaza cate doua injectoare... Ma rog, este mult de povestit eu as alege motorul C20XE DOHC -injectie segventiala - de pe o calibra mai noua - iesi cam la aceeasi bani insa este din alt registru, ca putere/cuplu-in plaja mult mai larga de rotatii... consumul este in jur de 13-14 pe transmisia stock de Kadett/Calibra/Vectra este posibil ca un 4x4 sa consume mai mult. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate