gabytm Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Buna ziua tuturor, Am achizitionat un kit de ambreiaj nou(volanta, disc, placa presiune, rulment). Am montat volanta, stransa la moment cu cheia dinamometrica si acum trebuie sa pun discul si placa de presiune. Intrebare: cum pun discul centrat astfel incat sa imi intre usor cutia? Ca la ochi centrarea e o poveste si presupun ca daca discul nu e centrat nu o sa intre cutia. Multumesc frumos 4x4 URBAN OFFROAD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Montare disc ambreiaj Buna ziua tuturor, Am achizitionat un kit de ambreiaj nou(volanta, disc, placa presiune, rulment). Am montat volanta, stransa la moment cu cheia dinamometrica si acum trebuie sa pun discul si placa de presiune. Intrebare: cum pun discul centrat astfel incat sa imi intre usor cutia? Ca la ochi centrarea e o poveste si presupun ca daca discul nu e centrat nu o sa intre cutia. Multumesc frumos Ori iti faci rost de o priza de cutie, ori de o bara de diametru cat mai apropiat de cel al prizei, cat sa intre cat de fest se poate in butucul ambreiajului. Si, daca nici asta nu te multumeste, poti sa-ti confectionezi un dispozitiv cu doua diametre: unul pe diametrul butucului din disc si unul pe diametrul "soarelui" din placa de presiune. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Montare disc ambreiaj Ori iti faci rost de o priza de cutie, ori de o bara de diametru cat mai apropiat de cel al prizei, cat sa intre cat de fest se poate in butucul ambreiajului. Si, daca nici asta nu te multumeste, poti sa-ti confectionezi un dispozitiv cu doua diametre: unul pe diametrul butucului din disc si unul pe diametrul "soarelui" din placa de presiune. cea mai simpla si sigura metoda e cu o priza de cutie ca are aceleasi caneluri si dimensiunea care trebuie dupa care strangi suruburile si cand pui cutia vine la fix :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: Montare disc ambreiaj mie mi a intrat fara prize auxiliare! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate