soimu Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 din nou si din nou, revin cu aceeasi problema releele de la un troliu horn de 9500 au 4 faze fie nu cupleaza nici unul fie ramane blocat pe bobinat fie ramane blocat pe derulare fie raspund la comenzi (mai rar) sunt la capatul rabdarilor va rog sa ma sfatuiti ce mama naibii sa fac, sa cumpar alta cutie de relee, de la ce marca ce model se potriveste am tot desfacut cutia si ...nimic, ca alea sunt sigilate bine si nu ma pricep sa le desfac mai mult multumesc mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 Re: problema relee HORN nu stiu cum arata ale tale dar ar trebui sa le poti desface sa ajungi la miez... mai mult ca sigur a intrat apa in ele au ruginit si se blocheaz.(am vazut caz). Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 (editat) Re: problema relee HORN din nou si din nou, revin cu aceeasi problema releele de la un troliu horn de 9500 au 4 faze fie nu cupleaza nici unul fie ramane blocat pe bobinat fie ramane blocat pe derulare fie raspund la comenzi (mai rar) sunt la capatul rabdarilor va rog sa ma sfatuiti ce mama naibii sa fac, sa cumpar alta cutie de relee, de la ce marca ce model se potriveste am tot desfacut cutia si ...nimic, ca alea sunt sigilate bine si nu ma pricep sa le desfac mai mult multumesc mult Cum arata releele tale? 1.: [ATTACH=CONFIG]143959[/ATTACH] sau 2.: [ATTACH=CONFIG]143960[/ATTACH] Ma intereseaza pt. ca anu` asta la Arad, mi se încalzeau (de fapt se roseau si scînteiau) releele si am scos-o la capat racindu-le tot timpul cu apa. P.S.: eu am varianta 1. Editat Iunie 21, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate