Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Incuietoare cu cheie Hardtop Maxliner

mosteanucatalin

Postări Recomandate

Salut!

Stie careva de unde pot sa fac rost de o inchidere cu cheie pentru Hardtop Maxliner? SUnt destul de neseriosi oamenii si nu pot da de ei de nici un fel. Orice alt sistem de inchidere cu cheie pentru hardtop cred ca se potriveste. Daca aveti pe acasa sau stiti de unde anume sa comand/cumpar, v-as fi recunoscator! Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inchidere cu cheie Hardtop

Si eu am avut nevoie de incuietori la hard-topul ARB de la fosta mea Mazda BT50 si le-am demontat si am gasit codul de produs scris pe ele, apoi am cautat cateva nopti pe net si le-am gasit, evident, in US, de unde le-am si cumparat :

http://www.centurydistributing.com/thandlesbybauer.html

Astea sunt montare in geam, adica pe hayonul de inchidere a hard-topului, dar si pentru geamurile laterale.

Demonteaza-le pe ale tale, pune o poza cu ele aici si poate ai norocul sa fie unele similare cu ce se gaseste prin magazinele noastre pe raioanele de feronerie.

Link spre comentariu

"Thank you for your interest in purchasing from us. We can ship product to Romania. I will need to know your full shipping address in order to let you know what the shipping cost will be. The T-handles will be as follows:

T311-2 $24.00 per pair

T500-4 $ 36.00 per pair.

T311-2 $24.00 per pair = 24

T500-4 $ 36.00 per pair x 2 = 72

Expedited (regular service) $133.85 =133,85

TOTAL = 229,85 $"

Fiecare din geamurile avea cate doua incuietori, iar hayonul tot doua, deci doua modele, 4 de un fel si doua de alt fel.

Dupa cum vezi, a costat mai mult shipping-ul decat produsele......

Link spre comentariu

Man.....sunt originale, exact asa cum le-a pus producatorul ARB.......si da, chiar sunt zdravene.....

Iar pretul nu mi s-a parut mare tinand cont ca un hard-top costa de la 1400 euro in sus........si la un hard-top pe care dai poala asta de bani, sa te apuci sa faci o mantzocareala la incuietori, ar fi bataie de joc de hard-top si de siguranta obiectelor adapostite de el.......

Link spre comentariu

Crede-ma ca nici mie nu mi-a picat usor sa le platesc, mai ales ca hard-topul a fost sh si m-a costat vreo 400 euro cu tot cu adusul acasa, dar nici n-am gasit in RO o varianta sa inlocuiesc acele incuietori.......

Hai sa vedem ce cod au incuietorile tale si vedem ce solutii gasim......

Bine ar fi sa faci poze sa le vedem si pe pozitie sa ne dam seama cum incuie......

Link spre comentariu

Re: Incuietoare cu cheie Hardtop Maxliner

Colegul @urszilla se pare ca a avut noroc......si parca rezulta ca tot pentru hard-top ca al tau :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40955-incuietoare-la-hard-top&p=437199&viewfull=1#post437199

Link spre comentariu

Am citit topicul. Asa am ajuns pe acest forum, din disperarea mea de a gasi o solutie la aceasta problema. Dar se pare ca imi voi face si niste prieteni virtuali si de ce nu, pe viitor, real life. Am o problema cu masina momentan (diverse sunete la cureaua de distributie) si am dus-o in service. Cei de acolo au spus sa o las pana maine. O sa revin cu pozele imediat cum termin cu asta.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

salut.

am si eu o problema cu incuietoarea de la hardtop, si anume nu se mai incuie.

as fi recunoascator daca m-ati putea ajuta sa gasesc o incuietoare de schimb

am sa pun niste poze, poate, poate ma puteti ajuta

SNC00828.thumb.jpg.d93b4064485ad9561ec33507b5797550.jpg

SNC00829.thumb.jpg.eca2be67e85c1387aea2a0de0401217e.jpg

SNC00830.thumb.jpg.797c897702cb503710dde66a5202b542.jpg

SNC00831.thumb.jpg.b1b410fee87111262005b64e0b72594f.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare