Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MT 215/75/15 BfGoodrich KM2 pe Jimny meu

edy_M

Postări Recomandate

Re: MT 215/75/15 BfGoodrich KM2 pe Jimny meu

Cum stai la consum? Isi au vre un rol distantierele? Ms

Nu am bagat de seama daca a crescut consumul, probabil ca da. Insa tinand cont de faptul ca am schimbat si cutia de transfer (am pus de SJ 413 cu raport schimbat in High 12 % si in Low 86%, ar fi un caz diferit fata de al tau, datele problemei sunt altele. Parerea mea este sa montezi MT-uri, de AT-uri am fost multumit pe asfalt si pe zapada mica, in rest nu mi-au adus nimic deosebit.

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din experienta proprie, Mt215/75/15KM2,au incaput pe jimny dupa innaltarea caroseriei cu 5cm, decupat putin din nervura de la aripa. Fata de At sunt fara discutie mai bune in teren umed si noroi, dar mie-mi par mai slabe decat copiile profil simex. Consum putin mai mare , fata de At dar nu semnificativ.

Editat de daneen
Link spre comentariu

BFG MT KM2 215/75/15 intra pe Jimny cu SL de 5 cm., fara decupezi nimic. Am asa ceva pe masina si sunt excelente. Fata de Simex sunt mai slabe in noroi dar pot merge linistit cu 100 km/h pe asfalt, ceea ce cu Simex e sport extrem!

Link spre comentariu

Daca nu soliciti suspensia la maxim (flexari si viraje la max), atunci nu este nici o problema, incap 215/75/15. Am dat toate detaliile necesare in acest topic (experienta mea).

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

La mine cu BL5 cm,atingea la viraj+ flexare. dupa un mic decupaj s a rezolvat. Dupa ce am pus jenti intoarse e nevoie din nou de taierea aripii, atinge la viraj in coltul dinspre prag.Am avut si profil simex reesapat dar pe vitara, dupa parerea mea mult mai bune pe teren umed si noroi. Pot spune ca a mers si MT 215/75/15 BfGoodrich KM2 cam pe aceleasi inclinatii si umezeala in padure ca si simex dar cu mai multa talpa si emotii. MT-ul e bun ca nu urla pe asfalt si ai parte de directie si frana in trafic:grin:.

Link spre comentariu

si cu simexu ai frana si directie:tk.sa nu generalizam.

Pana la ce viteza?! Sunt totusi anvelope concepute 90% ptr. offroad! Pana pe la 60 km/h..., asa da!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Cu AT-urile de la General- Graber AT2, am mers f. bine iernile trecute, atat prin zapada mare cat si pe zapada batuta/drum inghetat. BfG-urile KM2 nu se descurca atat de bine (dupa cum au spus si alti colegi), dar daca mergi cu 1,5 pe 4x4 nu este chiar asa dezastruos :grin: , ca si tractiune sunt acceptabile, dar trebuie mare atentie la franare, ca se duce ca saniuta. O sa postez si un filmulet cu o joaca la zapada.

Link spre comentariu

2 bari full time:grin::h5

SUBSCRIU.....si eu merg tot asa si e ok ...pe uscat 120 km/h viteza de croaziera....evident pastrand o dist mai mare fata cel din fata...si totul e ok

umed...zapada gheata.....treaba se schimba.....micsoram viteza ...marim distanta....si totul e ok...

Link spre comentariu

SUBSCRIU.....si eu merg tot asa si e ok ...pe uscat 120 km/h viteza de croaziera....evident pastrand o dist mai mare fata cel din fata...si totul e ok

umed...zapada gheata.....treaba se schimba.....micsoram viteza ...marim distanta....si totul e ok...

sau cand e frunzulitza multa si noroias :ha1 se lasam la 1.4-1.5 sa nu mai fuga de cur:ha::h5

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Rog un moderator, ca ultimile doua postari sa fie mutate in noul topic deschis "Jimny-Next Stage". Pemtru ca intentionez sa postez mai multe detalii cu toate modificarile ce urmeaza sa le fac micutului Jimny, in urma montarii anvelopelor Ziarelli si pur si simplu nu se mai incadreaza in acest topic.

Multumesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare