Cristi.f Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Salut, de cateva luni intampin o problema care s-a agravat din ce in ce mai mult. Este o chestie foarte ciudata,dupa ce opresc motorul din cheia de contact el totusi se mai invarte de cateva ori. La inceput facea o data,maxim de doua ori dar acum mi-a facut de vreo 4 ori(cu pauze foarte scurte de parca s-ar ineca)zici ca nu vroia sa se opreasca. Are idee cineva despre ce este vorba? A mai patit cineva asa, cum a rezolvat? Multumesc ! Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai Poate gresesc, dar fiind tot benzinara, mi-aduc aminte de la batrana Dacie, ca atunci cand avea acest simptom, cunoscatorii ziceau ca este "autoaprindere"....ce inseamna si cum se remediaza, habar n-am...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai Poate gresesc, dar fiind tot benzinara, mi-aduc aminte de la batrana Dacie, ca atunci cand avea acest simptom, cunoscatorii ziceau ca este "autoaprindere"....ce inseamna si cum se remediaza, habar n-am...... Pai ca sa te completez, pe samuraiul meu este instalat un carburator de dacie (au dat injectia din fabricatie jos),deci s-ar putea sa fie de la el cum zici tu... O fi grav,se poate intampla ceva? Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai verifica avansul, este posibil sa nu dea scanteia cand trebuie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai De unde alimentezi? Acest fenomen este intalnit la motoarele alimentate cu gazolina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi.f Postat Iunie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai De unde alimentezi? Acest fenomen este intalnit la motoarele alimentate cu gazolina. Alimentez cu benzina de 95 de la petrom sau agip...si mai trebuie sa mentionez ca nu face de fiecare data cand opresc motorul.Cred ca face cam o data de doua ori pe zi. Samurai 1.3 carburator :old (viitoare injectie ) Admit it.You've allways been crazy about topless models. :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Probleme motor Samurai NU ar strica sa te uiti si la bujii, sa nu fie colmatate de calamina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Probleme motor Samurai Salut, Este o chestie foarte ciudata,dupa ce opresc motorul din cheia de contact el totusi se mai invarte de cateva ori. La inceput facea o data,maxim de doua ori dar acum mi-a facut de vreo 4 ori(cu pauze foarte scurte de parca s-ar ineca)zici ca nu vroia sa se opreasca. Are idee cineva despre ce este vorba? A mai patit cineva asa, cum a rezolvat? Multumesc ! Fenomenul de "autoaprindere" - apare din cauza benzinei de proasta calitate care colmateaza bujiile, ducand la depuneri de zgura pe capetele lor, care incinsa fiind duce la autoaprinderea amestecului format in cilindru. Nu este o problema de mare gravitate. Totusi trebuie verificat si contactul daca isi face treaba corespunzator si putin pe la avans:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate