kitaro Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Salutari, nou prin zona si de asemenea nou in ale 4x4. Am detinut doar masini de strada o Supernova si acum un Passat. Problemele lor le-am inteles si m-am initiat un pic si in mecanica. Dar motivul aparitiei mele pe acest site este dorinta/pasiunea masinilor mari folosite pe terenuri grele. Intr-un viitor apropiat as dori sa-mi cumpar o masina Pajero Mk2 Sport 2 portiere, de ce? am stat de vorba cu un user al forumului care-mi este apropiat si mi-a spus ca ar fi ideala pentru mine in momentul de fata. Intrebarea mea deschisa pentru voi este : Ce ati face in cazul meu cu experienta voastra? Este buna alegerea?. Precizez ca masina as flolosi-o doar la drumetii. Fara oras sau altceva. As vrea sa se discute despre problemele frecvente ale acestei generatii. Motorizarea as vrea sa fie una disel, care este cea mai buna alegere 2.5? 2.8? consumul dat de colegi ar fi mixt un ~10-11 pentru varianta 2.5 ceea ce mi se pare super. Despre Englezoaice m-am dat cu una si nu aproximam prea bine unde calca roata din stanga fata. As merge pe varianta stanga pentru inceput. Orice sfat este asteptat.:al Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Sfatul meu este: citeste, citeste si iar citeste! E plina rubrica Mitsubishi de astfel de topicuri si nu numai... Cu putina rabdare gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale. Bafta! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marik83 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 sunt posesorul unui englezoi de 2.5 scurt .... e ideal pentru incepatori , trage foarte bine si daca e si hidramata e si mai ok in padure ..... un raport pret calitate destul de ok Mitsubishi Pajero 2.5 ~ 98 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semnal Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Recomand 2.8 diesel sau 3.5 benzinar daca te tine. Trebuie sa fi foarte atent atunci cand o alegi, pretul de achizitie mic de cele mai multe ori nu este un avantaj pt. ca, incantat fiind de vreun ghiseft, poti sa te alegi cu o cotoroaba inghititoare de lovele,piesele pt. aceasta masina nu sunt tocmai ieftine. Nu exclud posibilitatea(rarisima) de a gasi ceva ieftin si bun, doar fii atent si nu te incanta aiurea, verific-o bine inainte de a o cumpara. Cateva lucruri la care trebuie sa fi atant: 1. Rugina. Din pacate majoritatea au rugina, gaseste una care sa aiba sasiul in regula si caroseria cat de cat ok, in sensul ca macar suruburile sa se poata desuruba fara sa se rupa, asta e o problema la ele. 2. Piesele de uzura (pivoti, planetare, capete de bara, amortizoare, semicaseta si caseta, bucse, bielete, etc), cel mai ieftin le iei pe toate cu vreo 70-80 mil. bani vechi dar poti ajunge si pe la 3000 euro daca ai pretentii. Deci cauta o masina cu ele BUNE. 3. Anvelopele. Reprezinta o piesa de baza la aceasta masina si costa noi intre 500 si 800 euro. 4. Cuplajul 4x4. Mare atentie sa mearga bine altfel e de rau. 5. Motorul. Iti urez o alegere inteleapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Iunie 20, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Mersi. Studiez piata englezeasca de Mk2. Cand o sa ma hotarasc o sa decolez catre masina. Deocamdata inca citesc si ma informez. Astept orice sfat. Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Daca o sa iesi la drumetii cu colegii din Bucuresti ...invariabial o sa vrei mai mult ...orienteaza-te spre 2.8 diesel sau 3.0 benzina...nu zic ca 2.5 diesel nu e ok ...dar sigur o sa vrei sa il schimbi dupa cateva ''drumetii''...bafta mare... Ca si motor 2.5 e destul de OK si exploatat corect e destul de fiabil..marele lui neajuns e lipsa de cp...doar 99. Bafta mare... P.S. ideal ar fi sa te dai inainte cu 2.5/2.8/3.0 pe cat posibil in variante stok si ulterior cu altele modificate sa vezi diferentele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 daca esti hotarat doar la drumetii si iesiri cu prietenii din bucuresti alege 2,5 fara probleme . cei 99cp sunt foarte suficienti pt nevoile tale. in raport calitate fiabilitate consum 2,5 este de departe cea mai buna alegere.:h5 nu uita ca majoritatea cauta toyota land cruiser lj70 care nu are mai mult de 86 cp ... deci ...daca mai are si blocant spate este perfect. succes in ceea ce cauti. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Iunie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Nu ma gandesc la competitii. Drumetiile ma atrag si am participat oarecum la cateva si au fost super. 99Cp nu sunt multi dar par suficienti pentru clipurile de pe youtube. consum habar nu am cat ar consuma. vorbeam zilele astea cu un prieten cu un mk2 si-mi spunea ca aproximeaza un 12 la un mers lejer in Bucuresti. Pare ok, masina actuala consuma un 10-11 si nu e 4x4. Pe teren probabil ca se dubleaza, in functie de solicitare. Citit Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 consumul ar fii undeva la 12-13 in oras iar in teren un max de 15 % asta fara modificari aduse masinii. dupa aceea roti... bari.... etc...etc... creste si consumul :2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kitaro Postat Iunie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2012 Re: Sfat achizitie Pajero Mk2 Ce parere aveti de cutiile automate de pe acest model? De ex la vw tiptronic-ul aniilor 2000 a fost bun in masura in care nu depasai ~250.000km dupa valoarea asta putine supravietuiau. Chiar daca aplic catre o manuala, as vrea sa stiu daca au fost reusite cele automate in ciuda problemelor de pe forum . :4079862908: Urmeaza-ti drumul! oricare ar fi el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate